26 / 07 / 2024

Mudanya Belediyesi satışa çıkardı

Mudanya Belediyesi satışa çıkardı

MHP Mudanya Meclis Üyesi Yaşar Ardıç, Mudanya Belediyesi'nin ihtiyaçları için belediye mülkleri satışa çıkarsa bunu yargıya taşıyacaklarını dile getirdi. Ardıç Mudanya'nın sorunlarına açıklamalarda bulundu.

Üsküdar Belediyesi milyonluk konut ve arsaları satışa çıkardı, eski başkan Hilmi Türkmen'den tepki gecikmedi!

Üsküdar Belediyesi milyonluk konut ve arsaları satışa çıkarırken, belediye eski başkanı Hilmi Türkmen de söz konusu satışları resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak ifşa etti.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Mudanya Belediyesi'nden satılık 22 arsa!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan 22 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! Mudanya Belediyesi 16 arsayı satıyor!

Mudanya Belediyesi Hasköy'de yer alan 16 adet arsayı satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 1 milyon 453 bin 193 TL'den başlıyor...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden taksitle arsa fırsatı! İmarlı 6 arsa satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 5 milyon 45 bin liradan başlıyor.

Şile Belediyesi 60 gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 106 adet arsayı satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan’da bulunan 106 adet konut alanı arsasını satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Mudanya Belediyesi satışa çıkardı Haberi

Mudanya Belediyesi satışa çıkardı

Milliyeçi Hareket Partisi (MHP) Mudanya Meclis Üyesi Yaşar Ardıç Mudanya'nın sorunlarına açıklamalarda bulundu. Ardıç, 30 Mart Yerel Seçimleri'nde seçim propagandası olarak, CHP'nin seçimi kazanırsa çok fazla sıkıntı yaşayacağını söylediğini ve şu anda yaptıkları görüşmelerde bunu gördüklerini belirtti. CHP'nin kadro itibari ile belediyeciliği acemice yaptığım dile getiren Ardıç, "Mudanya artık 30 sene öncesinin iskele ile Arnavutköy arasında kalan bir yer değil. Mudanya 80 bini aşan nüfusu ile çoğu ilimizden daha büyük bir potansiyele sahip bir ilçe" dedi. Mudanya'nın iyi yöneltilmediğini dile getiren Yaşar Ardıç, "Mudanya'nın iyi yönetilmediğini görevden alman belediye başkan yardımcılarının koltuklarının uzun zaman boş kalmasından anlayabiliriz. Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları daha yeni atandı. Bir belediye başkanının kendi başına bir şey yapması mümkün değil. Bu bir ekip işidir. Hem...