02 / 05 / 2024

Mudanya İskelesi devir

Mudanya İskelesi devir

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya- İmralı hattına yeni iskele inşa edilecek!

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Mudanya İskelesi Bursa Büyükşehir´in oldu!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşa ettirilen ve kullanım hakları bugüne kadar ilçe belediyesinde olan Mudanya İskelesi, Bakanlar Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya Sea Marine satış ofisi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükselen projede evler denize sıfır konumda yükseliyor. Mudanya Sea Marine satış ofisi telefon numarası 0224 544 16 16 olarak belirlendi.

Olea43 Mudanya satış ofisi!

Toplam 44 bin metrekare alan üzerine yayılan projede villa alanları 619 metrekareden başlıyor. Olea43 Mudanya satış ofisi telefon numarası 0.224.549 24 82 olarak belirlendi.

Sea Marine Mudanya fiyatları!

Konut büyüklüklerinin 180 metrekareden başladığı proje Bursa İl' i Mudanya İlçe' si Halitpaşa 'da yükseliyor. Sea Marine Mudanya fiyatları 400 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Spor Bakanlığı'ndan Mudanya'ya antrenman salonu!

Bursa Mudanya'nın tek spor salonunun yetersiz kalması nedeniyle İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün girişimleriyle ihalesi gerçekleşen ısınma salonunun yapımına başlandı. Proje 150 günde tamamlanacak.

SeaMarine Mudanya Evleri!

Toplam 72 adet daireden oluşan projede ev seçenekleri 4+1 ve 5+2 dubleks şeklinde tasarlandı. Proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor. SeaMarine Mudanya Evleri alanları 180 metrekareden başlıyor.

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat!

Toplam 168 adet daireden oluşan proje şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesine göre 430 bin TL 'den başlıyor.

Mudanya Spor Salonu'na ek bina yapılıyor!

Bursa'nın Mudanya ilçesinin tek spor salonunun yetersiz kalması üzerine İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün girişimleri ile ek bina yapımına başlandı.

Mudanya SeaMarine projesi!

Mudanya SeaMarine projesi toplamda 72 adet 4+1 ve 5+2 dairelerden meydana geliyor. Projede daire teslimlerin Haziran 2017'de yapılması bekleniyor.

Mavi Mudanya fiyat listesi!

Bursa Mavi Mudanya fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 0224 241 30 40 olarak belirlendi.

Mudanya İskelesi devir Haberi

Mudanya İskelesi devir

İskelede kuru yük, çuval ve paletli yük gibi yüklerin taşımacılığı Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan BURULAŞ tarafından yapılacak. BURULAŞ tarafından çevre limanlar ile kooperatif ve deniz ticaret odalarına, iskelenin işleyişi ve fiyat tarifesi hakkında yazılar gönderildi. 


İskele, 12 Ekim 2015 tarihli 8166 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesine devredilmişti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkililerinin 20 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirdiği resmi devir sonrasında Mudanya Belediyesi iskelede bulunan demirbaşa kayıtlı malzemelerini teslim alırken, elektrik ve su saatlerini de sökmüştü. 


TARİFE BELİRLENDİ 


İskelede,kuru yük, çuval ve paketli yük gibi yüklerin taşımacılığı Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Burulaş tarafından yapılacağı duyuruldu. İskelenin işletmesini üstlenen Burulaş tarafından çevre limanlar ile kooperatif ve Deniz Ticaret Odalarına,iskelenin işleyişi ve fiyat tarifesine yönelik bilgilendirme yazıları gönderildi. 


Hatırlanacağı gibi kent merkezinde yer...