01 / 07 / 2024

mudanya iskelesi imarı

mudanya iskelesi imarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ve Güzelyalı sahillerine değer katmak amacıyla hazırlanan ancak bürokratik süreç nedeniyle uygulaması zaman alan Mudanya Sahil Projesi’nde en önemli engel kaldırılıyor...

Mudanya Güzelyalı imar planları meclis onayına sunulacak!

Mudanya Güzelyalı revizyon Uygulama İmar Planı’na son şekli verilecek. Buna göre, Ocak ayı meclis toplantısı gündeminde projenin Büyükşehir Belediyesine sunulacağı söylendi.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Fatih Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği akskıya çıkarıldı..

Pendik Feribot İskelesi imar planı askıya çıktı!

“Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı..

Mudanya'nın imar planı halka danışılıyor!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın "Mudanya'nın Anayasası" olarak anlamlandırdığı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı çalışmaları vatandaşa anlatılıyor.

Mudanya Belediyesi imar planlarını vatandaşla yapıyor!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde hazırlanan yeni imar planları vatandaş ile birlikte yapılıyor.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Kartal Deniz Otobüsü İskelesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kartal Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Tuzla Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Tuzla “Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Mudanya İskelesi Bursalıların hizmetinde!

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Yalova Çınarcık İskelesi imar değişikliği askıya çıktı!

Çınarcık Feribot ve Deniz Otobüs uygulama imar planı değişikliği Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden otuz gün süre ile askıya çıkarıldı.

mudanya iskelesi imarı Haberi

mudanya iskelesi imarı


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ve Güzelyalı sahillerine değer katmak amacıyla hazırlanan ancak bürokratik süreç nedeniyle uygulaması zaman alan Mudanya Sahil Projesi’nde en önemli engel kaldırılıyor. Mudanya Belediyesi önünde bulunan ve 1999 yılında İmralı Adası ile irtibatın sağlanması için sahil bandı yürüyüş yolu üzerine kurulan askeriyeye ait irtibat noktalarının kaldırılması için yapılan çalışmalarda sona gelindi. Arama noktası ve irtibat noktası olarak kullanılan 2 bina, iskele üzerine yeni yaptırılan tek katlı prefabrik binaya taşınırken, yaya yolu üzerine bulunan eski binalar ise kaldırıldı. Yine binaları çevreleyen demir tel örgülerin söküm çalışmaları da hızla sürüyor. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak çalışmalarla sahil bandı üzerindeki yaya yolu 15 yıl aradan sonra yeniden yayalara açılmış olacak.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk...