20 / 05 / 2024

mudanya iskelesi kentsel tasarım ve rekreasyon projesi

mudanya iskelesi kentsel tasarım ve rekreasyon projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başlatıldı.Başkan Altepe, Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Mudanya'da kentsel SİT alanları korunacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen Mudanya 1/1000 ölçekli Kentsel SİT Alanı B Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonu'na ilişkin İmar Komisyonu çalışmalarım tamamladı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya İskelesi Bursalıların hizmetinde!

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Mudanya İskelesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na devredildi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Yetkililer, devir işleminin yasal olduğunu belirtirken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

Mehmet Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mudanya'yı cazibe merkezi haline getiren Lik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Hakimiyetin sorularını yanıtladı. Kurt, kentsel dönüşüm konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Mudanya İskelesi Bursa Büyükşehir´in oldu!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşa ettirilen ve kullanım hakları bugüne kadar ilçe belediyesinde olan Mudanya İskelesi, Bakanlar Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya sahilinde yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya’da sahil düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor!

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen “İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat çalışmaları sürüyor.

Mudanya Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi devam ediyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

mudanya iskelesi kentsel tasarım ve rekreasyon projesi Haberi

mudanya iskelesi kentsel tasarım ve rekreasyon projesi


Her alanda marka kent olabilmek için Bursa'nın sahip olduğu tüm değerleri en iyi şekilde kullanan Biiyükşehir Belediyesi, kentin turizm pastasından aldığı payı artırabilmek için kültür turizmi ve dağ turizminin ardından şimdi de sahil turizmi için düğmeye bastı. 

Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı'm da içine alan yaklaşık 88 kilometrelik sahil bandını her bölgesinin yapısına özel projelerle turizme açmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultusunda en önemli çalışmayı Mudanya sahilinde başlattı. Daha önce Imralı Adası ile bağlantının sağlandığı Mudanya Belediye binası önündeki askeri irtibat noktasını İskele üzerine taşıyarak, sahil bandını yıllar soma yeniden kullanımına açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Mudanya İskelesi ile Mütareke Binası arasında kalan 1 kilometrelik alandaki sahil düzenleme projesinin startını verdi. 

Proje kapsamında deniz dolgu malzemesi olarak kullanılan kayaların su içinden...