02 / 05 / 2024

Mudanya İskelesi tadilat

Mudanya İskelesi tadilat

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya- İmralı hattına yeni iskele inşa edilecek!

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Mudanya İskelesi Bursa Büyükşehir´in oldu!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşa ettirilen ve kullanım hakları bugüne kadar ilçe belediyesinde olan Mudanya İskelesi, Bakanlar Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya'da sahil kısmında dönüşüm çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde dönüşüm süreci başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başlatıldı.Başkan Altepe, Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi.

Mudanya sahilinde kentsel dönüşüm başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi - Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı.

Bursa Mudanya Sahili'nde kentsel dönüşüm başladı!

Bursa’da Mudanya İskelesi ile Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı. Çalışmalar 30 bin metrekarelik sahil bandında yapılacak.

Mudanya sahilindeki dönüşüme 20 milyon TL yatırım!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı. Sahildeki dönüşüme 20 milyon liralık bir harcama yapıldı.

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Mudanya İskelesi ile Mütareke binası arasındaki 1 kilometrelik sahil bandında çalışma yapılacak.

THK Mudanya Şube Başkanlığı binasının tadilat ve onarım ihalesi 24 Ekim'de!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından, THK Mudanya Şube Başkanlığı'nın bulunduğu binanın tadilat ve onarımı ihalesi 24 Ekim 2014 Cuma günü saat 11:00'de ihale ediliyor...

Sultangazi Habipler imar plan tadilatı 17 Şubat'ta askıdan iniyor!

Sultangazi İlçesi, Habipler Bölgesinde muhtelif parselleri kapsayan alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, 17 Şubat 2014 Pazartesi günü askıdan iniyor... Büyükşehir, plan tadilatını 27 Ekim 2013'te onaylamıştı. İşte o plan...

Sancaktepe Mezarlık alanı imar tadilat planı 17 Şubat'ta askıdan iniyor!

Sancaktepe İlçesi, Mezarlık alanına ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 17 Şubat 2014 Pazartesi günü askıdan iniyor. İstanbul Büykşehir Belediyesi, planı 13 Aralık 2013'te onaylamıştı. İşte o plan...

Mudanya İskelesi tadilat Haberi

Mudanya İskelesi tadilat

İskelede kuru yük, çuval ve paletli yük gibi yüklerin taşımacılığı Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan BURULAŞ tarafından yapılacak. BURULAŞ tarafından çevre limanlar ile kooperatif ve deniz ticaret odalarına, iskelenin işleyişi ve fiyat tarifesi hakkında yazılar gönderildi. 


İskele, 12 Ekim 2015 tarihli 8166 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesine devredilmişti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkililerinin 20 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirdiği resmi devir sonrasında Mudanya Belediyesi iskelede bulunan demirbaşa kayıtlı malzemelerini teslim alırken, elektrik ve su saatlerini de sökmüştü. 


TARİFE BELİRLENDİ 


İskelede,kuru yük, çuval ve paketli yük gibi yüklerin taşımacılığı Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Burulaş tarafından yapılacağı duyuruldu. İskelenin işletmesini üstlenen Burulaş tarafından çevre limanlar ile kooperatif ve Deniz Ticaret Odalarına,iskelenin işleyişi ve fiyat tarifesine yönelik bilgilendirme yazıları gönderildi. 


Hatırlanacağı gibi kent merkezinde yer...