05 / 05 / 2024

Mudanya sahilindeki dönüşüme 20 milyon TL yatırım!

Mudanya sahilindeki dönüşüme 20 milyon TL yatırım!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı. Sahildeki dönüşüme 20 milyon liralık bir harcama yapıldı.



Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 30 bin metrekarelik sahil bandında yapılacak çalışmalarla deniz üstünde seyir terasları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, çevre düzenlemesi, kafe ve büfelerle Mudanya sahilinin Bursalıların buluşma noktası haline geleceğini söyledi. 


20 MİLYON LİRALIK HARCAMA 


Proje kapsamında deniz dolgu malzemesi olarak kullanılan kayaların su içinden çıkarılması çalışmaları devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altından çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Altepe, uzun zamandır hazırlıklarını yaptıkları projede çalışmalamı başladığını söyledi. Çalışmaların ilk etabının restorasyonunu tamamladıkları Mütareke Binası ile BUDO İskelesi arasında kalan 1 kilometrelik sahil bandında yapılacağını belirten Altepe, 20 milyon liralık bir harcama yapıldığını dile getirdi.


A Gazete Bursa


Geri Dön