14 / 05 / 2024

mudanya haberleri

mudanya haberleri

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya sahiline kafe ve büfeler inşa edilecek!

Başkan Altepe Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi. Bursalıların en önemli buluşma noktası haline gelecek sahil çalışmaları yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak.

Mudanya sahilindeki dönüşüme 20 milyon TL yatırım!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı. Sahildeki dönüşüme 20 milyon liralık bir harcama yapıldı.

Mudanya Kentsel Tasarım Projesi başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start alırken, çalışma yapılacak sahil şeridine tel örgü çekildi.

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Mudanya İskelesi ile Mütareke binası arasındaki 1 kilometrelik sahil bandında çalışma yapılacak.

Mudanya SeaMarine projesinde teslimler 2017'de!

Mudanya SeaMarine projesi Birel İnşaat tarafından Bursa'da hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat!

Bursa İl'i Nilüfer İl' i Özlüce'de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat listesi kapsamında ofisler 220 bin TL' den başlıyor.

Astaşaries Mavi Mudanya projesi!

Astaşaries Mavi Mudanya projesinde toplam 90 adet konut bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Mudanya'da 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, son 1,5 yıl içinde Mudanya'da 10 milyon TL'lik yol ve da 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldığını belirtti.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Mudanya'ya 10 milyon TL'den fazla yol yatırımı yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Sosyal Tesisleri'nde Mudanyalı muhtarlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi'nin son 1,5 yıl içinde Mudanya'ya yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Mudanya'da sitede istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Bursa Mudanya'daki sitenin istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Mudanya'daki parklar yenilendi!

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yenilerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Mudanya Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Mudanya Belediye Başkalığı, Ömer Bey Mahallesi'nde bulunan işyerini satışa çıkardı. Söz konusu işyerinin satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

mudanya haberleri Haberi

mudanya haberleri

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor. 


20 milyon 225 bin liraya mal olacak işi 15 milyon 302 bin liraya alan Hidrolik İnşaat AŞ, Mütareke sahilinde oluşturduğu şantiye ardından İmralı İrtibat İskelesi ile Mütareke alnında iş makineleriyle zemin ve sahil bandındaki duvarların yıkımını bitirdi. 


Sözleşme süresi 360 günde bitecek olan çalışmalarda öncelik olarak Mudanya Belediyesi'nin konuşlandırdığı çocuk parkları, banklar ve kamelyalar ve çay bahçeleri ile büfeleı kaldırıldı. Kordon boyundaki yıkımlarda zemin beton duvarların kırım ve söküm işlerini bitiren yüklenici firma hafriyat kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Kısmen fore kazık ve dolgularla yapılacak sahili Yedi ayda yetiştirmeyi taahhüt...