14 / 05 / 2024

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya sahiline kafe ve büfeler inşa edilecek!

Başkan Altepe Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi. Bursalıların en önemli buluşma noktası haline gelecek sahil çalışmaları yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak.

Mudanya sahilindeki dönüşüme 20 milyon TL yatırım!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı. Sahildeki dönüşüme 20 milyon liralık bir harcama yapıldı.

Mudanya Kentsel Tasarım Projesi başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start alırken, çalışma yapılacak sahil şeridine tel örgü çekildi.

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Mudanya İskelesi ile Mütareke binası arasındaki 1 kilometrelik sahil bandında çalışma yapılacak.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Mudanya'da kentsel SİT alanları korunacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen Mudanya 1/1000 ölçekli Kentsel SİT Alanı B Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonu'na ilişkin İmar Komisyonu çalışmalarım tamamladı.

Mehmet Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mudanya'yı cazibe merkezi haline getiren Lik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Hakimiyetin sorularını yanıtladı. Kurt, kentsel dönüşüm konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Mudanya sahillerinde dönüşüm başladı!

Bursa’nın turizm şehri olması için planlanan çalışmaların ilki olan Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı...

Mudanya sahilinde yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya’da sahil düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor!

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen “İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat çalışmaları sürüyor.

Mudanya Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi devam ediyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Karacabey sahillerindeki kentsel tasarımda sona gelindi!

Karacabey sahillerinde başlatılan 'Karacabey Yeniköy- Malkara Kıyı Bandı Kentsel Tasarım, Uygulama, Çevre Düzenlemesi Mimari ve Mühendislik Uygulama Projesi' de tamamlanma aşamasına gelindi.

Mudanya'da sahil kısmında dönüşüm çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde dönüşüm süreci başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başlatıldı.Başkan Altepe, Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi.

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı Haberi

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor. 


20 milyon 225 bin liraya mal olacak işi 15 milyon 302 bin liraya alan Hidrolik İnşaat AŞ, Mütareke sahilinde oluşturduğu şantiye ardından İmralı İrtibat İskelesi ile Mütareke alnında iş makineleriyle zemin ve sahil bandındaki duvarların yıkımını bitirdi. 


Sözleşme süresi 360 günde bitecek olan çalışmalarda öncelik olarak Mudanya Belediyesi'nin konuşlandırdığı çocuk parkları, banklar ve kamelyalar ve çay bahçeleri ile büfeleı kaldırıldı. Kordon boyundaki yıkımlarda zemin beton duvarların kırım ve söküm işlerini bitiren yüklenici firma hafriyat kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Kısmen fore kazık ve dolgularla yapılacak sahili Yedi ayda yetiştirmeyi taahhüt...