28 / 04 / 2024

Mudanya Kavşağı açıldı mı

Mudanya Kavşağı açıldı mı

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Myrleia Antik Kenti'nde yapılan AVM açıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Myrleia Antik Kenti'nde inşa edişen AVM hizmete açıldı. Tören sırasında AVM önünde toplanan DOĞADER üyeleri, döviz ve sloganlarla protestoda bulundu.

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan Karamanlı Köprülü Kavşağı'nı hizmete açtı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Sultangazi Metris Kavşağı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi Metris Kavşağı - Avrupa Konutları Arası Tem Güney Yan yolu Yol Kavşak Uygulama Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Mudanya Kavşağı açıldı mı Haberi

Mudanya Kavşağı açıldı mı


Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem, yeni yol açma, köprü ve kavşak yapımı çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, ihtiyacı karşılamakta zorlanan eski köprülerin yenilenmesi çalışmalarını da sürdürüyor. Bursa İzmir yolu ile Mudanya yolunun kesişim noktasında bulunan, yükseklik ve genişlik olarak ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı da Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde yenileniyor. Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağı’nın ilk etabı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında 60 gün önce trafiğe kapatılan Bursa – İzmir yolu, trafiğe açıldı. Yolun doğu batı yönünde trafiğe açılmasının ardından servis yolları kapatılarak, araç trafiği ana yola yönlendirildi.


Biraz daha sabır

Şehir içi trafiğin en önemli düğüm noktalarından biri olan Mudanya Kavşağı’nın tamamlanan bölümü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Karayolları 14....