23 / 07 / 2024

Mudanya Malmüdürlüğü satılık arsa

Mudanya Malmüdürlüğü satılık arsa

Mudanya Malmüdürlüğü, Çağrışan Mahallesi'nde bulunan 14.250 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

Yeni düzenlemeler satılık ve kiralık ev fiyatlarını yaz sonunda uçuracak! Yeni konut krizi kapıda!

Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı yapıldı ve fiyatların uçacağı, yeni konut krizinin de kapıda olduğu belirtildi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

İstanbul, satılık konut stok adetlerinde zirvede!

Endeksa, Türkiye genelindeki konut stok durumunu inceledi. İstanbul’da Mart 2024 döneminde, satılık konut birim metrekare değeri 38 bin 622 TL seviyesine ulaşırken, satılık konut stoku en fazla olan il İstanbul oldu. 

Marmara bölgesinde en fazla satılık konut stokunun olduğu il belli oldu! 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor

Mart 2024 döneminde satılık konut stok adetleri toplamı, bir önceki aya kıyasla yüzde 3 oranında artarak 983 bin 520 adet oldu. Marmara bölgesinde ise o ilde toplam 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor...

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Esenyurt'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Esenyurt İlçe, 2039 ada, 15 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 900 bin TL'ye icradan satıyor...

Didim Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 7 arsa! 8,5 milyon TL'ye!

Aydın Didim'e bağlı Çamlık, Mersindere, Hisar, Altınkum Mahalleri'nde yer alan 7 arsa Didim Milli Emlak Müdürlüğü aracılığıyla satışa sunuluyor. Tahmini toplam bedeli 8 milyon 566 bin TL olan arsaların ihalesi 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Mudanya Malmüdürlüğü'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mudanya Malmüdürlüğü, Bursa İli Mudanya İlçesi, Trilye Mahallesi ve Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplamda 5 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkardı.

Gemlik'te 1.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü Orhaniye ve Küçükkumla'daki 2 arsasını 1.2 milyon TL'den satıyor. İhale, 2 Mayıs'ta düzenlenecek...

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında F-16'larla saldırılan İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasındaki eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası yıkılıyor.

İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor!

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor. İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Erzurum Yakutiye'de 9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Erzurum Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Yakutiye İlçesi Soğukçermik ve Muratpaşa Mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 9 milyon 34 bin TL olarak belirlendi.

Mudanya Malmüdürlüğü satılık arsa Haberi

Mudanya Malmüdürlüğü satılık arsa

TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR


Mudanya Malmüdürlüğünden:

 

Sıro No: 1

Mah./ Köyü: Çağrışan Mahallesi

Mevkii: Mustafa Çeşmesi

Cinsi:  Ham Toprak

Pafta No: H21B19C

Ada No: - 

Parsel No: 1556

Yüzölçümü (M2): 14.250.00

Hazine Hissesi (M2): Tam

İmar Durumu: 1/1000 ölçekli İmar Planında Açık Spor Alanında Kalmaktadır.

Tahmini Bedeli (TL): 2.850.000,00

Geçici Teminat (TL): 285.000,00

İhale Tarihi: 22/07/2015

İhale Saati: 11:00


Yukarıda tapu ve ihale bilgileri belirtilen Hazineye ait taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile satış ihalesi hizasında belirtilen tarih ve saat’de Malmüdürlüğü makam odasında toplanacak komisyon huzurunda yapılacaktır.

İhaleye iştirak etmek isteyenlerin, ihale başlangıç saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu veya 2886 Sayılı Kanuna göre düzenlenmiş süresiz teminat mektubu (Banka teyid yazısı ile birlikte) ikametgah senedi ve nüfus cüzdanı örneği (TC Kimlik Numarasını belirtir.) Tebligat için Türkiye'de adresini gösterir yazılı beyanı (örneği...