14 / 05 / 2024

Mudanya sahili kentsel dönüşüm

Mudanya sahili kentsel dönüşüm

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Mudanya'da kentsel SİT alanları korunacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen Mudanya 1/1000 ölçekli Kentsel SİT Alanı B Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonu'na ilişkin İmar Komisyonu çalışmalarım tamamladı.

Mudanya Sahili yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan suçlamalara cevap verdi.

Mehmet Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mudanya'yı cazibe merkezi haline getiren Lik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Hakimiyetin sorularını yanıtladı. Kurt, kentsel dönüşüm konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Mudanya sahilinde yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya’da sahil düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor!

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen “İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat çalışmaları sürüyor.

Mudanya Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi devam ediyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya'da sahil kısmında dönüşüm çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde dönüşüm süreci başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başlatıldı.Başkan Altepe, Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi.

Mudanya sahilinde kentsel dönüşüm başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi - Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı.

Mudanya sahili kentsel dönüşüm Haberi

Mudanya sahili kentsel dönüşüm

Her alanda marka kent olabilmek için Bursa'nın sahip olduğu tüm değerleri en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm pastasından aldığı payı artırabilmek için kültür turizmi ve dağ turizminin ardından şimdi de sahil turizmi için düğmeye bastı. 


88 KİLOMETRELİK ŞERİT 


Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı'nı da içine alan yaklaşık 88 kilometrelik sahil bandını her bölgesinin yapısına özel projelerle turizme açmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultusunda en önemli çalışmayı Mudanya sahilinde başlattı. Daha önce İmralı Adası ile bağlantının sağlandığı Mudanya Belediye binası önündeki askeri irtibat noktasını İskele üzerine taşıyarak, sahil bandını yıllar sonra yeniden kullanımına açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Mudanya İskelesi ile Mütareke Binası arasında kalan 1 kilometrelik alandaki sahil düzenleme projesinin startını verdi. 


Proje kapsamında deniz dolgu malzemesi olarak kullanılan kayaların...