28 / 04 / 2024

Mudanya Sahili projesi

Mudanya Sahili projesi

Bursa’nın sahip olduğu tüm değerleri en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm pastasından aldığı payı artırabilmek için kültür turizmi ve dağ turizminin ardından şimdi de sahil turizmi için düğmeye bastı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Konyaltı Sahili Projesi tartışmalarına son nokta!

Antalya Büyükşehir Başkanı Böcek’in yanlış hesap Bağdat’tan döndüğünü gerekçe göstererek Sahil Antalya İşletme İhalesi’ni tek taraflı iptal etti. Mahkeme ise yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Mudanya'da trafo merkezi projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Mudanya Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Mudanya Evleri fiyat!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Mudanya Sahili projesi Haberi

Mudanya Sahili projesi


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi - Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 30 bin metrekarelik sahil bandında yapılacak çalışmalarla deniz üstünde seyir terasları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, çevre düzenlemesi, kafe ve büfelerle Mudanya sahilinin Bursalıların buluşma noktası haline geleceğini söyledi.


Her alanda marka kent olabilmek için Bursa’nın sahip olduğu tüm değerleri en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm pastasından aldığı payı artırabilmek için kültür turizmi ve dağ turizminin ardından şimdi de sahil turizmi için düğmeye bastı. Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı’nı da içine alan yaklaşık 88 kilometrelik sahil bandını her bölgesinin yapısına özel projelerle turizme açmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi,...