14 / 05 / 2024

Mudanya sahili

Mudanya sahili

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde dönüşüm süreci başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başlatıldı.Başkan Altepe, Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi.

Mudanya sahilinde kentsel dönüşüm başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi - Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı.

Mudanya Sahili yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan suçlamalara cevap verdi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya- Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının tam ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Onaylanan planlar yeniden görüşülmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya-Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Büyükşehir Nazım İmar Planlan'nda SİT alanının işlenmesine ilişkin karar aldı

Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Proje 6 katlı bloktan meydana geliyor.. Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

İzmir Yolu-Mudanya Yolu bağlantısında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve İzmir yolunu Özlüce, Ertuğrul ve Mineraliçavuş üzerinden Balat ve Geçit ile Mudanya yoluna bağlayan yeni ana arterde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar!

Teslimleri hemen yapılan Mudanya Marina Evleri'nde peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabiliyor. Proje denize 60 metre uzalıkta bulunuyor. İşte Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar...

Birel İnşaat Mudanya'da yeni projesi SeaMarine'yi hayata geçirecek!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Mudanya Saraylar'da 2. etap çalışmaları başlıyor!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje Birel İnşaat, 41. yılında Halitpaşa Arnavutköy'de özgün bir projeye başladı.

Birel İnşaat'tan Mudanya'ya lüks konut!

Birel İnşaat'ın "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan dev yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Bursa Mudanya Kirmasti Kervan AVM açıldı!

Kirmasti Kervan Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde Mudanya Şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal katıldı.

Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı askıda!

Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Eylül 2014 tarihinde onaylanan Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı, 20 Temmuz'da askıdan inecek.

Mudanya sahili Haberi

Mudanya sahili

Her alanda marka kent olabilmek için Bursa'nın sahip olduğu tüm değerleri en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm pastasından aldığı payı artırabilmek için kültür turizmi ve dağ turizminin ardından şimdi de sahil turizmi için düğmeye bastı.



88 KİLOMETRELİK ŞERİT 

Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı'nı da içine alan yaklaşık 88 kilometrelik sahil bandını her bölgesinin yapısına özel projelerle turizme açmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultusunda en önemli çalışmayı Mudanya sahilinde başlattı. Daha önce İmralı Adası ile bağlantının sağlandığı Mudanya Belediye binası önündeki askeri irtibat noktasını İskele üzerine taşıyarak, sahil bandını yıllar sonra yeniden kullanımına açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Mudanya İskelesi ile Mütareke Binası arasında kalan 1 kilometrelik alandaki sahil düzenleme projesinin startını verdi. 



Proje kapsamında deniz dolgu malzemesi olarak kullanılan kayaların...