27 / 09 / 2024

Mudurnu yeni imam hatip lisesi

Mudurnu yeni imam hatip lisesi

İl Genel Meclisi Haziran Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda 8 madde görüşülerek karara bağlandı.

Mudurnu'ya yeni imar planları!

İmpo İmar tarafından Türkiye'nin 15'inci yavaş kenti Mudurnu ilçesi için yeni imar planları da hazırlandı.

TOKİ'den Mudurnu'ya 488 konutluk yeni proje!

TOKİ, Bolu Mudurnu Kaygana Mahallesi'nde 488 adet konuttan meydana gelen yeni proje hazırlığına başladı. Projenin ihalesi 20 Aralık 2017 tarihinde yapılacak. 

Şile Yeni İmam Lojmanı'nın temeli atıldı!

Şile'nin Hacıköy mahallesinde hayata geçirilecek olan yeni imam lojmanının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Manisa İmam Hatip Lisesi'nin yeni ek binası devredildi!

Manisa İmam Hatip Lisesi'ne ek bina olarak yapılan, FETÖ'nün himayesi altına almaya çalıştığı binaya devlet tarafından el konuldu. Bağışlar ve öğrenci yardımlarıyla inşa edilen yeni ek bina Şehzadeler Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildi.

28 yeni imam hatip lisesi hizmete açılacak!

Bayrampaşa’da yapımı tamamlanan eğitim kompleksi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın babasının adıyla “Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi” olarak hizmet verecek.

Soma'ya yeni imam hatip lisesi!

Soma'ya yeni bir İmam Hatip Lisesi sözü veren Güral Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Güral dev kampüs tarzındaki okul için startı verdi. Turgutalp'te bulunan eski İmam Hatip Lisesi binalarının yıkım çalışmaları ise başladı.

Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yeni binası açıldı!

İki yıl önce Rasathane yerleşkesinde temeli atılan Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni binasına kavuştu.

Bolu Mudurnu'nun imar planlarını hazırlanıyor!

İmpo İmar Bolu Mudurnu'nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor. Planlama ile ilçenin çarpık yapılaşma bölgelerinin yeni planlarla sağlıklı hale geleceği belirtilerek, bunun da ilçenin turizm potansiyelini artıracağı açıklandı.

Karapınar'a yeni İmam Hatip Lisesi geliyor!

“Eğitime Yüzde 100 Destek” projesi kapsamında Konya’nın Karapınar ilçesine bağlı Hotamış Mahallesi’nde 16 derslikli İmam Hatip Lisesi yapılması için protokol imzalandı.

Bingöl'de yeni İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşa edildi!

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak hizmet verecek olan okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmette olacağını söyledi.

Mudurnu'ya İmam Hatip Lisesi inşa edilecek!

İl Genel Meclisi Haziran Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda 8 madde görüşülerek karara bağlandı.

Konya Cihanbeyli'ye yeni İmam Hatip Ortaokulu yapılacak!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba Mahallesi’ne 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu yaptırılması için onay çıktı. İhale süreci tamamlanan yeni okulla ilgili müjdeyi Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale verdi.

Mudurnu'ya yeni köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehır Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Çatalkopru Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 motre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Mudurnu yeni imam hatip lisesi Haberi

Mudurnu yeni imam hatip lisesi

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Haziran Ayı toplantılarının Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda Mudurnu İlçesinde İmam Hatip Okulunun ilçeye kazandırılması hususu ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Raporda, Mudurnu İlçesinin öğrenci potansiyeli mevcut olduğundan öğrencilerin ilçelerinde okuyabilmeleri, başarılı olabilmeleri ve Mudurnu İlçesinden eğitim göçünün önlenmesi gibi olumsuzluklar dikkate alındığında bünyesinde ortaokul bulunan İmam Hatip Lisesinin Mudurnu İlçesine yapılmasının ihtiyaç olduğu komisyon tarafından uygun olduğu belirtildi.

Toplantıda daha sonra İlimiz, Merkez İlçe, Vakıfgeçitveren köyü, Derebaşı mevkiindeki 344 numaralı parselde Enerji Üretim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planının onanması talebi ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Söz konusu imar planı değişikliğinin uygun olduğu belirtilen rapor oy birliği ile kabul edildi. 

İlimiz Dörtpan...