18 / 05 / 2024

muğa gökova konutları fiyatları

muğa gökova konutları fiyatları

Muğla'da Yazılıtaş Mahallesi'nde hayata geçirilen Gökova Evleri projesinde 140 bin liradan başlayan fiyatlar sizleri bekliyor...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

Sel bölgelerinde inşa edilmesi planlanan konutların akıbeti mecliste!

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 11 Ağustos 2021 tarihinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilmesi planlanan konutları TBMM gündemine taşıdı. Baltacı, konuya ilişkin soru önergesi verdi.

Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarında son durum ne? 

1992 depreminden sonra Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarının yapımı devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 15 bin 600 bina inşa edildi, birçok hasarlı bina ise güçlendirildi.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Osman Gürün: Görevimiz Gökova’yı kurtarmak!

Muğla’nın cennet kıyıları betonlaşma tehdidiyle karşı karşıya. Kıyıların sit statüleri değiştirilip, imar planları düzenleniyor.. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Başka Gökova yok. Ucu açık ve kapsamı belirsiz bakanlık planlarının iptali için her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor.

muğa gökova konutları fiyatları Haberi

muğa gökova konutları fiyatları

Haskar Yapı tarafından 22 dönüm büyüklüğündeki arazi üzerinde Muğla, Gökova Yazılıtaş Mahallesi'nde hayata geçirilen Gökova Village projesinde satışlar kalan villalarla devam ediyor.



Yeşili ve maviyi birarada barındıran Gökova Villaları projesinde 110 metrekareden başlayan yaşam alanları konut sahiplerine sunuluyor. Dalaman Havaalanı'na 60 kilometre mesafede konumlandırılan Muğla Gökova Evleri projesinde çocuk oyun alanları, havuz, yürüyüş alanları ve spor alanları gibi sosyal donatı alanları mevcut durumda.



24 saat güvenlik hizmetinin de mevcut olduğu Gökova Konakları projesinde yer alan evler, 140 bin liradan başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.



Proje, Muğla'ya 25 kilometre, Marmaris'e 30 kilometre, Köyceğiz'e 30 kilometre, Fethiye'ye 108 kilometre ve Bodrum'a ise 145 kilometre uzaklıkta konuşlandırılıyor.



0554 739 76 65

0532 471 84 37

www.gokovavillage.com

[email protected]



Yağmur başak...