07 / 05 / 2024

Muğla Büyükşehir 2016 yatırımları

Muğla Büyükşehir 2016 yatırımları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Datça İlçesi Cumalı Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve tesis, Datçalı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Muğla Büyükşehir'den Menteşe Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğla arasta bölgesinde bulunan tarihi Yağ Hali yeniden canlanıyor. Yüzde 51’lik kısmı tamamlanan Yağ Halinde taş duvar örüm işleri tamamlanırken, bodrum katta seramik döşemesi, kapı montajı ve badana işlemleri de tamamlandı.

Muğla'da yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Müzesi'nin inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yüzde 90’ı tamamlanan Bölge Müzesi’nin yüklenici firmasına fesihname gönderdi, şantiyeyi boşaltmasını istedi. Firma, Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemeye verdi, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

İzmir Büyükşehir Meclisinde 'gökdelen' tartışması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Yatırımcının karşısında değiliz ama kentin silüetini bozacak olağan dışı ve çarpıcı yapılaşma tarzı olamaz. Büyükşehir belediye başkanımızın da bu konuda aynı hassasiyet içinde olduğunu geçmişteki beyanlarından biliyoruz" dedi...

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Muğla Bölge Müzesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yaz sonunda açılışı yapılacak olan Muğla Bölge Müzesi yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, “Binanın yüzde 70’i tamamlandı" dedi.

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya tarihi dokunuş!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Arasta’daki eski Yağ Hali olarak bilinen alanı yeni yüzüyle Muğlalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Muğla Büyükşehir 2016 yatırımları Haberi

Muğla Büyükşehir 2016 yatırımları


Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Datça İlçesi Cumalı Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve tesis, Datçalı vatandaşların hizmetine sunuldu. Cumalı Halı Sahası’nın açılış törenine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP 22. Dönem Muğla Milletvekili Gürol Ergin, Datça Hava Radar Mevzi Komutan V. Hakan Uçar, Datça İlçe Jandarma Komutanı Turan Coşkun, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, Datça önceki dönem Belediye Başkanı Şener Tokçan, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Datça İlçesi Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Datça Belediyesi tarafından tahsis edilen ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Cumalı Halı Sahasının vatandaşların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi....