05 / 05 / 2024

Muğla Dalamanda iki adet tenis kortu yapılacak

Muğla Dalamanda iki adet tenis kortu yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesine Dalaman Belediyesi tarafından tahsis edilen Ege Mahallesindeki alana iki adet tenis kortu yapımına başlanıyor.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÖİB'den Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla'nın Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde, iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muğla Bodrum'da 13 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan avlulu iki kargir ev vasıflı gayrimenkul 13 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Büyükşehir'den iki yeni halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas’ın Tuzabat ve Ören Mahallerinde halı saha yapımına başladı.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve 7’den 77’ye herkesin spor yapabilmesi için Muğla’ya yeni spor tesisleri kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Muğla Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Muğla’da Büyük Bir Aileyiz” sunumuyla Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı'nda Marmaris imar sorunu konuşuldu.

Muğla’ya 247 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme toplantıların beşincisini Bodrum İlçesi’nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocaadon'un katılımıyla gerçekleşti...

Muğla'daki tarihi Erenler Evi restore ediliyor!

Muğla’da Camikebir Mahallesi’nde ki Şahidi Camii’nin hemen yakınında bulunan, halk arasında ‘Erenler Evi’ ile ‘Şahidi’nin Evi’ olarak bilinen ve kaderine terk edilen iki katlı tarihi binanın kamulaştırılmasının ardından restore çalışmaları başladı.

Muğla'ya yapılacak iki yeni yurt, ev fiyatlarını düşürecek!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'nın en önemli sorunlarından birinin de kira fiyatları olduğunu belirterek yeni yapılacak iki yurdun ev fiyatlarını normale indireceğini söyledi.

Muğla Dalaman'da iki adet tenis kortu yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesine Dalaman Belediyesi tarafından tahsis edilen Ege Mahallesindeki alana iki adet tenis kortu yapımına başlanıyor.

Muğla Dalamanda iki adet tenis kortu yapılacak Haberi

Muğla Dalamanda iki adet tenis kortu yapılacak

28 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilen ihale sonucu yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Dalaman Ege Mahallesine yapılacak tenis kortlarının hizmete girmesi ile Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılacak temel eğitim çalışmalarıyla daha çok vatandaşın tenis sporuna ilgi duyması hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tenis kortlarımızın yapımında bize her türlü desteği veren Dalaman Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Şaşmaz’ a ve onun nezdinde emeği geçen tüm personele teşekkür ediyor, Kortlarımızın Dalaman’dan yetişecek başarılı tenisçilere vesile olmasını...