07 / 05 / 2024

muğla datça hükümet binası

muğla datça hükümet binası

Datça Hükümet Konağı için boşaltılma kararı verildi. Datça Hükümet Konağı yeni binanın tamamlanması beklenmeden boşaltılacak.

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Hükümet düğmeye bastı! Kendi işinizin patronu olun! Geri ödemesiz 180 bin TL sizin olsun!

İş bulamayan ya da işsiz kalan vatandaşlara yeni bir imkan verildi. Hükümet, kendi işini kurmak isteyenlerin yanında olacağını açıkladı. İşte detaylar!

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Hükümet kanadından peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT düzenlemesinin ardından staj ve çıraklık sigortası olan vatandaşların kapsam dışında kalmasından sonra yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı emekli olmak isteyenler tarafından merak ediliyordu. Konu ile ilgili gelişmeler yakından izlenirken, hükümet kanadından ardı ardına flaş açıklamalar geldi.

Hükümet harekete geçti! Asgari ücretliye Nisan ayında havalara uçacak! Çifte maaş yolda!

Asgari ücretle çalışanlara müjde. Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılan zamlar enflasyon karşısında etkisiz kalınca, hükümet kanadından yeni bir açıklama yapıldı. İşte detaylar!

Hükümet ayçiçek yağlarının fiyatını düşürecek kararı açıkladı! BİM'de indrim yapıldı

Hükümet son dönemde Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle artan ayçiçek yağı fiyatlarının aşağı çekilmesinde etkili olacak bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren karara göre süreç 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Karar sonrası BİM'de ayçiçek yağı fiyatları düştü.

Buğdayda 'felaket' uyarısı: Tarih verildi hükümet devreye girmişti

Toprak Mahsülleri Ofisi henüz Türkiye'de çiftçinin hasada başladığı buğday fiyatlarını açıklamadı. Öte yandan hükümet yurt dışından buğday ithal edilmesi için ihale açtı ayrıca Ukrayna'nın elindeki buğdayların Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi planı devrede...

Bedelli askerlik ücretlerine yeni tarife! Hükümet 550 bin kişiyi ilgilendiren projeyi açıkladı

Bedelli askerlik için hükümet yeni bir projeyi açıkladı. Bedelli askerlik ücretlerine zam gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sayıları 550 bini bulan asker kaçağının bedelli askerlik çalışmasından faydalabileceğini açıkladı. Peki bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar..

Milyonlarca emeklinin beklediği müjde! "Bayram ikramiyesi bu sene 2 bin 500 TL yatsın" Hükümet ne cevap verdi?

Türkiye'de artan dolar kuru ve enflasyon nedeniyle emekli maaşları da eridi. Bu sene 1000 TL bayram ikramiyesi alacak emekliler, bu rakamın 2 bin 500 TL'ye çıkarılmasını istiyor. Emeklilikler, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Ancak hükümet cephesinden ses çıkmadı.

Muğla Datça'da 16.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Datça Milli Emlak Şefliği, Muğla ili, Datça ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 16 milyon 191 bin TL'ye satıyor...

Datça'da 9 milyon 67 bin TL'ye satılık arazi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Datça'da yer alan araziyi 9 milyon 67 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

muğla datça hükümet binası Haberi

muğla datça hükümet binası



Muğla'nın Datça ilçesinde kullanılamaz raporuna rağmen bugüne kadar kullanılan Hükümet Konağı için boşaltılma kararı verildi. Hem 100'den fazla çalışan hem de vatandaşların korkulu rüyası olan bina, yeni binanın tamamlanması beklenmeden boşaltılacak.


Hükümet Konağı, 2004'te peş peşe meydana gelen depremlerde zarar gördü. Duvarları ve kolonları çatlayan bina için aynı yıl Denizli Pamukkale Üniversitesi tarafından, "İyileştirme çalışması yapılamaz, oturulamaz" raporu verildi.



Aradan geçen 13 yıldan bu yana Kaymakamlık, Adliye ve Emniyet Müdürlüğü bu hasarlı binada hizmet vermeye devam etti. Uzmanlar, "Zeytinburnu'nda yıkılan binadan daha kötü durumda. Burada her an facia yaşanabilir" derken, Vali Amir Çiçek ise binanın en kısa sürede boşaltılacağını açıkladı.

Hem çalışanların hem de vatandaşların korkuyla girip çıktığı Hükümet Konağı'nda önceki gün bir beton parçası, çalışanların ve vatandaşların oturduğu, konağın önündeki bir...