04 / 05 / 2024

muğla devlet hasteneleri

muğla devlet hasteneleri

İnşaatı durdurulan Bodrum ve Yatağan Devlet Hastanelerinin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğla'da inşaat işçisinin ayağına demir saplandı!

Muğla Milas'ta inşaatta ayağına demir parçası saplanan işçi 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

2017'de 41 milyon 850 bin lira ihale bedeliyle yapımına başlanan 150 yataklı Muğla Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitirilerek yüzde 59’u tamamlandı. Ancak inşaata bir anda ara verildiği iddia edildi...

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi yarın!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi 5 Ekim'de!

TOKİ'nin Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi 5 Ekim 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Munamar Beach Otel'in kiracılarına tahliye kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani´ye ait 5 yıldızlı otel tahliye edildi. 7 yıldır otelin işletmeciliğini yapan Güney Yıldızı Otelcilik'e açılan dava kazanıldı.

Muğla Datça Devlet Hastanesi açıldı!

Muğla'nın Datça İlçesi'nde geçen yıl yapımı tamamlandığı halde, 'Yapı Kullanma İzin Belgesi' alınamadığı için açılışı gerçekleştirilemeyen devlet hastanesinin yeni binası hizmete açıldı.

Muğla Datça Devlet Hastanesi 23 Ocak'ta açılacak!

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mete, yapımı tamamlanan Datça Devlet Hastanesi’nin 23 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi.

Muğla Datça Devlet Hastanesi 1 Ekim'de açılıyor!

Muğla'nın Datça İlçesi'nde, üç yıl önce yapımına başlanan yeni devlet hastanesinin 1 Ekim'de hizmete açılacağı bildirildi.

Muğla’da 12 özel okul kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

Muğla’da Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı. Merkez, Köyceğiz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Muğla’nın ilk Palyatif Bakım Merkezi, Köyceğiz Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle açıldı.

Muğla'ya 200 milyon TL değerinde devlet hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "2023'te Türkiye, yakın coğrafyasındaki 1,5 milyar insanın sağlık turizminde merkez ülkesi olacak" dedi. Bakan Müezzinoğlu, Muğla'da devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastanenin temel atma törenine katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel yönetimlere yaptıkları her bir metre yürüyüş yolu için bir bisiklet hediye edeceklerini belirtti. Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

muğla devlet hasteneleri Haberi

muğla devlet hasteneleri

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, inşaatı durdurulan Bodrum ve Yatağan Devlet Hastanelerinin ne zaman tamamlanacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Girgin, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın soruları:
1- Dünyaca ünlü bir turizm merkezi olan Bodrum ilçemizde yıllardır tamamlanmayan ve son süreçte inşaatı durdurulan Bodrum devlet hastanesi ne zaman tamamlanacaktır?
2- Yatağan ilçemizde bir türlü tamamlanamayan ve son süreçte inşaatı durdurulan Yatağan devlet hastanesi ne zaman tamamlanacaktır?
3- Muğla'da artan yerleşik nüfusa ek, artan yaz nüfusuna oranla, Devlet hastanelerimizin pratisten ve uzman doktor eksiklerini gidererek takviye personel ile sağlık hizmetlerin desteklemeyi düşünüyor...