19 / 05 / 2024

Muğla Güvercinlik ormanlık alan otel

Muğla Güvercinlik ormanlık alan otel

Muğla Milas'a bağlı Güvercinlik'te 8 yıl önce yanarak küle dönen 150 hektarlık ormanlık alanla ilgili verilen sözler tutulmadı.i. Aydın'ın açıklamasından yıllar sonra alanda binden fazla odaya sahip 4 dev otel yükseliyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten Muğla açıklaması: 4 büyüklüğünde sallandı, çok daha büyük deprem olabilir!

Bugün saat 05:04'te Muğla'da merkez üssü Köyceğiz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Güvercinlik ormanlık alan otel Haberi

Muğla Güvercinlik ormanlık alan otel

Antalya'dan AKP milletvekili adayı olan dönemin Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, alanın kesinlikle imara açılmayacağını ve tekrar yeşillendirileceğini söylemişti. Aydın'ın açıklamasından yıllar sonra alanda binden fazla odaya sahip 4 dev otel yükseliyor.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı, “Ne Güvercinlik'te ne de ülkemizin herhangi bir yerinde çıkan orman yangınlarında zarar gören alanlar başka bir maksatla kullanılmamış, aksine aynı yıl içerisindeki ağaçlandırma sezonunda yeniden ağaçlandırılmış ve yanan yerler yeniden orman olarak düzenlenmiştir.” açıklamasında bulunmuştu.


Bodrum'un girişinde, bin 298 yataklı ve 556 odalı, Güvercinlik Enternasyonal Otelcilik tarafından devam edilen Titanic Otel inşaatı, koyun en güzel noktasında yükseliyor. Yangın çıkan Pina Yarımadası'ndaki ormanlık alanda Amara Hotel isimli tesisin açılmasından sonra şu an iki otel daha inşa ediliyor. Güvercinlik birinci özel parselde devam eden Güvercinlik...