05 / 05 / 2024

Muğla il spor müdürlüğü

Muğla il spor müdürlüğü

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 'nce yapımına başlanan 25 'ten fazla spor tesisinin büyük kısmının tamamlandığı bir kısmının da bitme aşamasına geldiği bildirildi.

TOKİ Muğla 2023 projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 500 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Muğla 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçeye 500 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Muğla Yatağan'a 6 milyon TL'lik spor merkezi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Yatağan'a 5 milyon 981 Bin TL’lik spor merkezi inşa ediyor

Muğla'nın beş mahallesine basketbol sahası!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca ilçesi’nin Dalyan, Dalaklı, Çaylı, Arıkbaşı ve Bahçelievler Mahallelerine basketbol - voleybol sahası için 297 Bin TL’lik yatırım yaptı.

Muğla'daki Telmessos Antik Tiyatrosu'nun restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Telmessos Antik Tiyatrosu'nun restorasyon çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Osman Kaya Bulvarı'nda altgeçit yapılması talebi mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagedik Mahallesi'nden geçen ana yola alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla'da inşaat kazısında tarihi mezar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında tarihi mezar bulundu.

Ali Pehlivanoğlu 60. mağazasını Muğla'da açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, Muğla'nın Milas ilçesinde 3'üncü şubesini hizmete sundu. Genel Koordinatörü Ercan Kurtuldu, '' Balıkesir'de Edremit ve Burhaniye'de de yeni mağazalar açmayı planlıyoruz"dedi

TOKİ Muğla Yatağan Konutları'nda çalışmalar başladı!

Muğla Yatağan ilçesi Madenler Mahallesi Büyükalan Mevkii 693 numaralı parselde yer teslimi gerçekleştirilen 1. Etap 282 konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için yüklenici firma yetkilileri arazide çalışmalara başladı.

Muğla Ortaca’ya basketbol sahası inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ‘Spor tesisleri yapmak, işletmek ve amatör spor faaliyetlerine destek olmak’ amacından hareketle yapmaya devam ettiği spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Muğla il spor müdürlüğü Haberi

Muğla il spor müdürlüğü


Muğla İl Müdürü Bekir Çeker, "Alternatif turizme yeni bir soluk getireceğiz. İl genelinde 1 stadyum, 8 spor salonu, 5 gençlik merkezi, 1 yüzme havuzu, 3 sentetik yüzeyli futbol sahası, 4 futbol sahası soyunma odası, 2 tribün yaptık" dedi. 


Habertürk...