03 / 05 / 2024

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki farklı kurumlara destekler devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Mürsel Alban'dan Muğla Akyaka imar planları tepkisi!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Akyaka'da yerel yönetimlerin görüşlerini alınmadan yapılmak istenen planının uygulanamayacağını söyleyerek, “Siz, buraları yeniden planlıyorsunuz ama Akyaka halkının görüşünü aldınız mı? Akyaka'nın nasıl oluştuğundan bilginiz var mı?” dedi.

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi için halk oylaması yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediği 42 Milyon 810 bin liralık yatırımın ismi için halk oylaması başladı. Oylama 30 Haziran’da son bulacak.

Muğla Çandır Cami hizmete açıldı!

Çandır Cami Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Arif Yalılı'nın açıklaması Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, çökme tehlikesi nedeniyle 2 yıl önce yıkılarak yöre halkı tarafından imece usulü ile yeniden yapılan Çandır Camisi, hizmete girdi.

Muğla'daki tarihi Erenler Evi restore ediliyor!

Muğla’da Camikebir Mahallesi’nde ki Şahidi Camii’nin hemen yakınında bulunan, halk arasında ‘Erenler Evi’ ile ‘Şahidi’nin Evi’ olarak bilinen ve kaderine terk edilen iki katlı tarihi binanın kamulaştırılmasının ardından restore çalışmaları başladı.

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi!

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki farklı kurumlara destekler devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi.

Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi toplantısı 12 Mayıs'ta!

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi için 12 Mayıs 2015 günü saat 13:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Çin ve Muğla arasında iş birliği köprüsü kuruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde, uluslararası kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılması maksadıyla TÜÇİDER'nin katkılarıyla Çin Halk Cumhuriyeti'nden yatırımcılardan oluşan bir heyet geldi.

Muğla'da afet eğitimleri devam ediyor!

Muğla Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından, kamu personeli ve diğer vatandaşların bilinçlenmesi amacıyla eğitim seminerlerine devam ediliyor. Afet riski bulunan köy halkı ve sivil savunma yükümlülerine yönelik toplam 6391 kişiye eğitim verildi

Muğla'nın sahilleri temiz çıktı!

Muğla İl Halk Sağlığı Müdürlüğü' nden yapılan yazılı açıklamada, kentteki yüzme alanlarının 2013 yılı ulusal sınıflaması yapılarak, 188 yüzme alanındaki suyun kalitesi ölçüldüğü ifade edildi...

Muğla yeni bir sosyal ve kültürel alana kavuşuyor!

Muğla Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanı önümüzdeki ay içinde hizmete açacak. 20 bin 600 m2 alan üzerine kültürel, sosyal ve spor faaliyetleri yanında otopark ve halk pazarı kurulacak....

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi Haberi

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde ki çalışmalar sürdürülürken, farklı kurumlara da belediye desteği sürüyor. Kötü görünümdeki İlçe Halk Eğitim Merkezi kurs binası, belediye ekiplerinin çalışması ile yenilenerek kurs alan vatandaşların modern bir ortamda eğitim alması sağlandı.

ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Ekipler tarafından çatı tadilatı yapılan binanın duvarları boyanarak, çeşitli figür çizim çalışmalarıyla hareket kazandırıldı. Sürgülü demir kapının takıldığı alanın bahçesinde ise peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Bahçede parke ve karo taş döşeme çalışmaları yapılarak yeni görüntüsüne kavuşturuldu.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İlçemizin hak ettiği noktaya gelmesi adına belediye olarak çalışmalarımızı yaparken gücümüzün yettiği kadar diğer kamu kurumlarına da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Halk Eğitim Merkezine bağlı kurs binasının kötü görünümüne son verdik. Menderes Belediyesi olarak kurumlara...