04 / 05 / 2024

Muğla merkez acele kamulaştırma

Muğla merkez acele kamulaştırma

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından, Manisa Merkez'de ve İzmir Aliağa'da acele kamulaştırma yapılacak..

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten Muğla açıklaması: 4 büyüklüğünde sallandı, çok daha büyük deprem olabilir!

Bugün saat 05:04'te Muğla'da merkez üssü Köyceğiz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

TOKİ Muğla Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Merkez sosyal konut projesi

Muğla için acele kamulaştırma kararı!

Muğla ili Menteşe ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Muğla Merkez TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Muğla Merkez TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Muğla Merkez TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve Muğla TOKİ kura çekimi sonucu 2020...

TOKİ Muğla Merkez kura çekimi sonucu 28 Şubat!

TOKİ Muğla Merkez kura çekimi sonucu 28 Şubat haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla kura sonucu 28 Şubat ve Muğla kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi...

ÖİB Muğla'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Muğla ili Yatağan ilçesi Bencik Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Muğla Seydikemer'de acele kamulaştırma kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince Muğla'da Yukarı Eşen Projesi için 15 alanda acele kamulaştırma yapılacak..

Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Muğla Menteşe'de inşa edilen Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 15 milyon TL'ye yapılan merkez, 577 metrekare kapalı alan ve 5 kattan oluşuyor.

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla TOKİ temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi.

Muğla Güney Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

“154 kV Muğla Güney Trafo Merkezi Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Muğla’da Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı. Merkez, Köyceğiz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Muğla’nın ilk Palyatif Bakım Merkezi, Köyceğiz Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle açıldı.

Muğla'da icradan 6.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Sulk Hukuk Mah. Satış Memurluğu, Muğla Merkez'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam bedeli 6 milyon 658 bin 237,50 TL olarak belirlendi.

Muğla Elysium Miramar fiyatları!

Muğla Elysium Miramar fiyatları vilların konum ve manzarasına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Toplamda 22 bloktan meydana gelen proje Bodrum Merkez'e yakın konumda inşa ediliyor.

Muğla merkez acele kamulaştırma Haberi

Muğla merkez acele kamulaştırma

Manisa Merkez'de ve İzmir Aliağa'da Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma işlemi  Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Manisa İli, Merkez İlçesi ve İzmir İli, Aliağa İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için