09 / 05 / 2024

muğla meydan çalışmaları

muğla meydan çalışmaları

2014 yerel seçimleri öncesinde lüks konutlar ve ticari alan olarak palanlanan ardından açılan davalar sonrasında inşaat başlamadan durdurulan ve o tarihten bu güne kadar atıl vazitte bekleyen Eski Garaj alanı Meydan oluyor.

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Kanal İstanbul projesinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili, "İhale için talipli olan çok var, çok farklı ülkeler var. 2021'de Kanal İstanbul için önemli ilerlemeler olacak" demişti. Peki, Kanal İstanbul'la hangi çalışmalar yürütülüyor, beklentiler neler?

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Köylerde düzenli yapılaşma çalışmaları rekora koşuyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Tarım Reformu uygulama alanlarındaki yerleşim birimlerinde başlattığı köy imar planlama çalışmaları rekora koşuyor. 

Taksim Meydanı çalışmalarında sona gelindi!

Taksim Meydanı'yla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesinin özel firmalara hazırlattığı "Taksim Meydanı ve Yakın Çevre Düzenleme Projesi", Beyoğlu'ndan sorumlu 2 No'lu Koruma Kurulu tarafından onaylandı ve çalışmalar hızla devam ediyor. 

Yahyalı'da yeni meydan çalışmaları başladı!

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde yeni meydan yapım çalışmaları için start verildi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Doğal Sit Alanları Araştırma Projesi iptal mi edildi?

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma Projesi'nin iptal edilip edilmediğini sordu..

Muğla Ortaca'ya 6,5 milyonluk yatırım!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaca’ya yapılacak olan 6.5 Milyon TL’lik yatırımın çalışmalarının dört ayda bitirilmesi hedefleniyor.

muğla meydan çalışmaları Haberi

muğla meydan çalışmaları

2014 yerel seçimleri öncesinde lüks konutlar ve ticari alan olarak palanlanan ardından açılan davalar sonrasında inşaat başlamadan durdurulan ve o tarihten bu güne kadar atıl vazitte bekleyen Eski Garaj alanı Meydan oluyor. 


Mülkiyeti Menteşe Belediyesinde bulunan Eski garaj alanının yeni taslak Proje tanıtımı skender Alper Konakaltı Kültür Merkezi Nail Çakırhan salonunda yapıldı. Proje tanıtımına Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cunhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahttin Gümüş, Menteşe Belediyesi Meclis üyeleri, Mimarlar Odası üyeleri, Menteşe'de faliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Taslak Proje tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan Menteşe Belediye Başkanı Bahhtin Gümüş Eski Garaj alanının meydan olacağı müjdesini verirken, "daha öncede çok kez gündeme gelen ancak birçok kez sonuca ulaşılamayan Eski Garaj alanımız için bir taslak proje hazırlandı....