05 / 05 / 2024

Muğla okul kapatma

Muğla okul kapatma

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

Muğla'da okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı mecliste!

Muğla ilinde bulunan okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Muğla Milas'ta 7 bin 300 metrekarelik arsa bağışı!

Muğla Milas Boğaziçi Mahallesi'nde eğitim için arsa bağışı yapıldı. Okul yapımı için bağışlanan 7 bin 300 metrekarelik arazi değerlendirilmeye alındı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla'da üniversiteli inşaat işçisi çatıdan düşerek öldü!

Muğla'da okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı inşaatın çatısından düşen Süleyman Demirel Üniversitesi son sınıf öğrencisi yaşamını yitirdi.

Muğla’da 12 özel okul kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

TOBB Muğla'da okul inşa edecek!

TOBB tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi.

Muğla'daki termik santrallerin özelleştirilmemesi için yürüyüş yapıldı!

Muğla'nın Milas ve Yatağan ilçelerindeki 3 termik santralinin özelleştirilmesi kararına tepki gösteren ve Ankara’ya yürüyüş başlatan bir grup enerji ve maden işçisi, Aydın'da eylem yaptı...

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Muğla'da satılık gayrimenkul 2 milyon 740 bin TL!

Muğla İli Bodrum ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 740 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkul açık artırma usulüyle 18 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak.

Muğla okul kapatma Haberi

Muğla okul kapatma

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla İl genelindeki Gülen cemaatine ait tüm ilk, orta ve liseler Milli Emlak Müdürlüğü'ne devredildi.


15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından cemaate ait tüm okullarda arama çalışması yapılmış, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Piri Reis Kolejinde ise evrakları yakmaya çalışan bir kişi suçüstü yapılmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştı. Menteşe ilçesi dışında Marmaris, Bodrum, Fethiye, Milas ve Dalaman ilçelerinde faaliyet gösteren okullarda arama çalışması yapılarak okullar mühürlenmişti.


Kayyum ataması yapılması beklenirken, Dalaman'da 2, Menteşe'de 3, Milas'ta 2, Marmaris'te 2, Bodrum'da 3 ve Fethiye'de 2 okul Milli Emlak Müdürlüğü'ne devredildi. Sabah saatlerinde Menteşe'deki Piri Reis Koleji'ne devir için gelen Jandarma, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri, kurum avukatları, müfettişler ve Akçaova mahalle muhtarı okulun kapısının...