30 / 04 / 2024

muğla turizmi 12 aya yayılacak

muğla turizmi 12 aya yayılacak

Muğlalı iş adamlarıyla bir araya gelen Bakan Zeybekci, kentin salt turizme mahkum edilmemesi ve turizm çeşitliliğinin de üç aydan 12 aya yayılması gerektiğini dile getirdi.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla'da 12.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Köyceğiz İlçesi Beyobası, Akçaova ve Karamehmet Mahallesi'ndeki 5 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 662 bin 324 TL olarak belirlendi.

Muğla Çevre Platformu'ndan kıyıların imara açılmasına tepki!

Muğla kıyılarındaki 12 bin 500 dönümlük SİT alanı imara açıldı. Turizm yatırımlarına açılan alan için Muğla Çevre Platformu'ndan itiraz geldi.

Muğla'daki yatırımlar kentin çehresini değiştiriyor!

Muğla, hem turizmin 12 aya çıkarılması hem de diğer alanlarda yatırım ve girişimleri sürdürüyor. İşte Muğla'nın çehresini değiştiren çalışmalardan bazıları:

Muğla’da 12 özel okul kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

TOKİ Muğla Çayboyu başvuruları başladı!

TOKİ Muğla Çayboyu başvuruları başladı. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli başvuruları ne zaman?

Konutların 2+1 olarak tasarlandığı TOK Muğla Yatağan'da yüzde 12 peşin alımlarda kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Peki TOKİ Muğla Yatağan emekli başvuruları ne zaman?

Muğla'da makina ikmal hizmet binası temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli Ula’nın Kızılağaç mahallesinde atıldı. 3 bin 96 m2 inşaat almanı bulunan hizmet binası 12 milyon 289 bin TL’ye malolacak.

Muğla için imar yasası hazırlanmalı!

Muğla'da şehirlerin ciddi altyapısı yok. Marmaris hariç, çoğu dökülüyor. Ama hala inşaatlar tüm hızıyla sürüyor, pek çok yeni bina yapılıyor. Böyle giderse Marmaris de felce uğrar, bölge turizmi de büyük zarar görür.

Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi toplantısı 12 Mayıs'ta!

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi için 12 Mayıs 2015 günü saat 13:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

muğla turizmi 12 aya yayılacak Haberi

muğla turizmi 12 aya yayılacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Muğla dünyanın en güzel şehirlerinden biri, sadece turizme mahkum edilemez. Muğla 12 ay kazanmalı. 3.5 milyar dolar turizm geliri var. Bu kadar devasa bir zenginlikten en az 20-25 milyar dolar gelir çıkmalı" dedi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bazı açılış ve ziyaretler için geldiği Muğla'da, Muğla Ticaret ve Sanayi ve Ticaret Odası'nda (MUTSO) işadamlarıyla buluştu. Yeni kanunla Muğla'nın da özel serbest bölge olacağını açıklayan Zeybekci şu bilgileri verdi: "Dünya serbest bölgelerle ilgili büyük aşama kaydederken. Dünyada bunun çok başarılı örnekleri dururken, son 12 sene de serbest bölgelerde istihdam edilen insan sayısı 20 bin kişiden 63 bin kişiye çıkarıldı. Şu an itibari ile yaklaşık 25 milyar dolarlık bir ticaret hacmine ulaşıldı. Ama biz tek bir konu üzerinde...