03 / 05 / 2024

muğla valisi kim

muğla valisi kim

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir? Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Hakan Güvençer, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Hakan Güvençer...

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Amir Çiçek Muğla'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesinde inşaatlan devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Muğla Datça Hükümet Konağı yıkılacak!

Datça'nın en önemli sorunlarının başında gelen hükümet konağı ile ilgili yeni gelişmelerin olduğunu hatırlatan Muğla Valisi Amir Çiçek, yıkılma riski bulunan Datça Hükümet Konağı'nın yıkılarak yerinin park ve meydan olacağını açıkladı.

Muğla'daki sağlık yatırımları 2016'da tamamlanacak!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Muğla'da turizm mevsimini uzatma çalışmaları yapılacak!

Hedeflerinin Muğla'da sadece 6 aylık sezonda turizm yapmak olmadığını belirten Muğla Valisi Çiçek "Bölgemizde turizmi 12 aya yaymak için çalışma yürütmek" dedi.

Muğla'da turizm sezonun uzaması için çalışılacak!

Hedeflerinin Muğla'da sadece 6 aylık sezonda turizm yapmak olmadığını belirten Muğla Valisi Çiçek "Bölgemizde turizmi 12 aya yaymak için çalışma yürütmek" dedi..

Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir?

Merkez Valisi olarak görev alan Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir? İşte Muğla'nın yeni Valisi..

Muğla'da yüzme havuzu, spor salonu ve gençlik merkezi inşaatı devam ediyor!

Muğla Valisi Güvençer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Güvençer, yüzme havuzu, 3 bin 500 kişilik spor salonu ve gençlik merkezi inşaatlarını gezerek bilgi aldı...

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Muğla'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Muğla İli, Fethiye İlçesi, Göcek Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek, ihale 6 Kasım 2013 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek...

Muğla'daki termik santrallerin özelleştirilmemesi için yürüyüş yapıldı!

Muğla'nın Milas ve Yatağan ilçelerindeki 3 termik santralinin özelleştirilmesi kararına tepki gösteren ve Ankara’ya yürüyüş başlatan bir grup enerji ve maden işçisi, Aydın'da eylem yaptı...

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

muğla valisi kim Haberi

muğla valisi kim

Mustafa Hakan Güvençer kimdir?

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 1963 yılında İstanbulun Kadıköy İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul' da tamamladıktan sonra 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.


1986 yılında Zonguldak Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan Güvençer, sırasıyla Çanakkale- Yenice Kaymakam Vekilliği, Çankırı - Ilgaz Kaymakam Vekilliği, Giresun- Alucra Kaymakamlığı, Artvin - Şavşat Kaymakamlığı, Ağrı - Gürbulak Sınır Mülki İdare Amirliği ve Ağrı Vali Yardımcılığı, Ankara - Kazan Kaymakamlığı, Amasya Vali Yardımcılığı, Yalova Deprem Kriz Merkezi'nde Vali Yardımcılığı, Aydın Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Konya - Karatay Kaymakamlığı görevinde iken 22 Aralık 2008 tarihli kararname ile Sinop'a Vali olarak atandı.


GÜVENÇER buradaki görevini bitirdikten sonra, 13.12.2010 tarih ve 2010/1159 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Bingöl Valisi, 03.05.2013 tarih ve 2013/4699...