04 / 05 / 2024

muğlada fabrika yangını

muğlada fabrika yangını

Muğla'da bir kereste fabrikasında çıkan yangın, orman ekiplerinin yanı sıra çevre ilçe belediye itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında kereste ve tomruklar önemli ölçüde zarar görürken, fabrikada büyük çapta maddi hasar oluştu..

DASK zorunlu mu? DASK yaptırmamanın cezası var mı?

DASK, ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan sebep olacağı maddi zararları, poliçenizde belirtilmiş limitler dahilinde nakit olarak karşılıyor. Peki, DASK zorunlu mu?

İstanbul depremi için korkutan uyarı: 1900 yangın çıkacak!

Türkiye’deki fabrikaların yüzde 98’i deprem bölgesinde yer alıyor. Mega kent  İstanbul'da Olası büyük bir sarsıntının yaratacağı fabrika yangınları büyük tehlike oluşturacak.

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi inşaatında yangın çıktı!

Ortaca Gölbaşı Mahallesi anten tepe mevkiinde yapımı devam eden 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Denizli'de fabrika yangını!

Denizli'de gıda deposunda çıkan ve boru imalatı yapan fabrikaya sıçrayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 yangın söndürme aracıyla müdahale ediliyor.

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Yangın merdivenleri, özellikle çok katlı yapılarda meydana gelebilecek olumsuz bir durumda içerideki insanlarının bu durumdan kurtulmasını sağlayan yapılar olarak tanımlanıyor.Peki, apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Afyonkarahisar'da kışlada yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı...

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Sakarya'da fabrika yangını çıktı!

Yangını fark eden işçi Ömür Karabaş, Hakan Yıldız, Ömer Erol, Sercan Yılmaz, Cevdet Bağdatlı ve Alper Cerav, yangın tüpleriyle müdahale etmek istedikleri sırada yoğun dumandan etkilendi.

Bingöl’de fabrika yangınına TOMA müdahalesi!

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Çin'de gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi öldü. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü ifade edilirken, fabrika yöneticilerinin gözaltına alındığı açıklandı.Söndürülen yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Şanlıurfa'da fabrika yangını çıktı!

Organize Sanayi Bölgesi'nde bir çırçır pres fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İşçilerin haber vermesi üzerine fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı

Apartmanda yangın tüpü zorunlu mu?

2007 yılında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik gereğince bazı yapı ve inşaatlarda yangın tüpünün bulundurulması mecburi oluyor. Peki, apartmanda yangın tüpü zorunlu mu?

muğlada fabrika yangını Haberi

muğlada fabrika yangını


Muğla'da bir kereste fabrikasında çıkan yangın, orman ekiplerinin yanı sıra çevre ilçe belediye itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.


Alınan bilgiye göre, Muğla-Yatağan karayolu Akçaova mevkisindeki İsmet Öztürk'e ait kereste fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede fabrikanın tamamını sardı. 


Yangına, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 15 arazöz, 50 orman işçisi, Muğla, Bayır, Yeşilyurt ve Kafaca Belediyelerinden itfaiye ekipleri müdahale etti. Bölgeye tedbir olarak çok sayıda ambulans da gönderildi.


Ekiplerin söndürme çalışması sırasında fabrikanın bir bölümünde patlama meydana geldi ve alevler yükseldi. Yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi.


Yangında kereste ve tomruklar önemli ölçüde zarar görürken, fabrikada büyük çapta maddi hasar...