03 / 05 / 2024

muğlada sıcak hava

muğlada sıcak hava

Hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'da turistler deniz kenarlarında yoğunluk oluşturdu. Yerli ve yabancı turistler, Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden oldu.

Muğla'da plajlar doldu!

Yerli ve yabancı turistler, hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden oldu.

Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti!

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

CarrefourSA’da Arzum ütü 599 TL’ye filtre kahve makinesi 999 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.699 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 15 Eylül-30 Eylül tarihlerindeki indirimler büyük ses getirdi. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel Arzum ütü 599 TL’ye filtre kahve makinesi 999 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.699 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 16 Eylül 2023 fiyat listesi...

2024 daha sıcak geçecek! Bu ilimizde oturanlar kışı kar görmeden geçirecek!

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz, eylül ayının normalden daha sıcak olacağını belirtirken, “Ocak ayında İstanbul’a kar yağmasını beklemiyoruz. 2024 yılında tüm dünyada sıcaklık rekorları ölçülecek” dedi.

Apartmanların üst katlarında oturanlara son dakika uyarısı: Kavurucu sıcaklara dikkat! 

Sıcak hava dalgaları sebebiyle apartmanların üst katlarında oturanlara uyarıda bulunan Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, üst katlarda yaşayan yaşlı, çocuk, obez ve yatalak kişilerin korunması gerektiğine dikkat çekti. 

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Beko'dan küçük ev aletlerinde büyük kampanya! Bu indirimler kaçmaz! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Haziran ayı kampanyalarını açıklayan Beko, robot süpürgeden buharlı ütüye, kahve makinesinden toz torbasız süpürgeye, tost makinesinden sıcak hava fritözüne, çok sayıda küçük ev aletine indirim uyguluyor. İşte Beko'nun indirime giren küçük ev aletleri...

YKS sınav yerleri belli oldu mu? YKS sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM YKS sınav giriş belgesini ne zaman açıklayacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş yerleri için geri sayım başladı. Peki, YKS sınav yerleri belli oldu mu? YKS sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM YKS sınav giriş belgesini ne zaman açıklayacak?

Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü (Airfryer) indirime girdi; Fiyatı yüzde 20 azaldı

Schafer'ın en yeni ürünü Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü indirime girdi. Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü yüzde 20 indirimde! Peki Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü 'nün indirimli fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik'ten Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı geldi! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik, küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim başlattı. Sıcak hava fritözü, robot süpürge, Türk kahve makinesi, buharlı ütü, blender ve daha birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. İşte indirimli Arçelik küçük ev aletleri ve fiyatları...

Beko, küçük ev aletlerinde mayıs fırsatını başlattı! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Mayıs ayı indirimlerin açıklayan Beko, çay makinesinden robot süpürgeye, buharlı ütüden el blenderine, toz torbasız süpürgeden sıcak hava fritözüne, çok sayda küçük ev aletini birbirinden cazip fiyatlarla satışa çıkardı. İşte indirimli Beko küçük ev aletleri...

Schafer küçük ev aletlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Küçük ev aletlerinin sevilen markası Schafer’dan yüzde 20 indirim fırsatı. İndirime giren ürünler arasında elektrikli süpürge, tost makinesi ve sıcak hava fritözleri bulunuyor. Peki, Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü ne kadar oldu? 

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Beko'da nisan fırsatları tam gaz! Toz torbasız süpürge 1.999 TL! 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beko'dan Oliz uygulamasına özel fırsatlar art arda geliyor. Şimdi de sıcak hava fritözü, robot süpürge, toz torbasız süpürge ve Türk kahve makinesi modelleri kaçırılmayacak indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Beko az yağlı fritöz kaç TL? İşte detaylar...

muğlada sıcak hava Haberi

muğlada sıcak hava

Hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarında yoğunluk oluşturdu.


Yerli ve yabancı turistler, hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden oldu.


Sıcak havayı fırsat bilenler deniz kenarlarına akın ederken, bazıları plajlarda güneşlenmeyi, bazıları yürüyüş yapmayı tercih etti.


Vatandaşlardan iskele ve kayaların üzerinden denize atladığı görülürken, bazı ailelerin de piknik yapmak amacıyla ormanlık alana gitmeyi tercih ettikleri gözlendi.


Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılan turistler ise teknelerle dereyi gezerken, ziyaretçilerin bir kısmı kano keyfi ve rüzgar sörfü yaptı.


Bu arada Bodrum ve Fethiye ilçelerinde de sıcak havayı fırsat bilen vatandaş ile turistler, sahile ve parklara akın...