02 / 05 / 2024

Muğlada son durum

Muğlada son durum

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla'da 2015 yılında SİT alanlarında yürütülen proje hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın cevaplandırması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.

Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? Bakan Uraloğlu, tek tek açıkladı! Dev projede son durum! 

Kanal İstanbul projesi ile ilgili son durum merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? 

Dolar, euro ve sterlinde son durum ne? Dolar yükseliyor mu, düşüyor mu? İşte son gelişmeler!

Dolar, euro ve sterlin fiyatları özellikle yatırımcılar tarafından canlı takip ediliyor. FED beklentiler kapsamında faizleri 25 baz puan artırdı. Kritik karardan sonra gözler dolar, euro ve sterlin fiyatlarına çevrildi. Peki, FED faiz kararının ardından dolar yükseliyor mu, düşüyor mu? İşte son daki

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Vergi borçları siliniyor mu? Vergi affı 2023 Meclis'ten geçti mi? Vergi affında son durum ne?

Vergi affının çıkıp çıkmadığı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki vergi affında son durum ne? İşte detaylar!

Araçlara ÖTV indirimi geliyor mu? ÖTV indiriminde son durum..

Araç satın almayı düşünen vatandaş ÖTV indirimine ilişkin son durumu merak ediyor. Sıfır araçlara ÖTV indiriminin uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu. İşte 2022 ÖTV Özel Tüketim Vergisine ilişkin son durum..

Euro'da son dakika! Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

Yatırımcılar ve elinde Euro'su olanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...

Bakır fiyatlarındaki son durum ne? Bakır fiyatları düştü mü?

Bakırdaki son durum merak ediliyor. Bakır fiyatlarında küresel çapta yaşanan ekonomik yavaşlama ile birlikte düşüş oldu mu? İşte bakıra dair merak edilenler!

Bitcoin’de son durum ne! 24 Haziran 2022 Bitcoin kaç TL oldu?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto paralarında yaşanan düşüş devam ediyor mu? vatandaşlar bu soruların yanıtımı arıyor. İşte 24 Haziran 2022 kripto paraların son durumuna dair detaylar!

Kripto paralardaki son durum ne? Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar?

Kripto paralardaki negatif seyir devam ediyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin'de son durum ne? Düşüş devam ediyor mu? İşte detaylar...

İstanbul seçimleri sonrası konut kredi faizlerinde son durum!

Konut kredisi faiz oranları düşmeye devam ediyor mu? İstanbul seçimleri sonrası Haziran ayının son haftasında konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

İstanbul baraj doluluk oranı 12 Mayıs 2015 son durum!

İSKİ verilerinden derlenen bilgiye göre barajlardaki mevcut su hacmi 12 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yüzde 94.75 oranına ulaştı. İşte İstanbul baraj doluluk oranı 12 Mayıs 2015 son durum...

Dubai Port Limanı'nda son durum!

Körfez Yarımca’da inşa edilen Dubai Port Limanı projesi, Danıştay’ın iptal kararına rağmen neredeyse tamamlandı. Dubai Port Properties Liman İşletmeleri tarafından hayata geçirilen liman projesinde son durum ne?

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisinde son durum ne?

1956'da Necmettin Erbakan'ın temelini attığı Bayrampaşa'daki 44 dönümlük Pancar Motor Fabrikası arazisi için teklifler toplandı. Kayseri Şeker tarafından yürütülen ihale sürecinde son durum ne?

Muğlada son durum Haberi

Muğlada son durum

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla'da 2015 yılında SİT alanlarında yürütülen "Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma" projesi hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın cevaplandırması istemiyle yazılı soru önergesi verdi. 


Akın Üstündağ önergesinde, "Bakanlığınız Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 2015 Ocak ayında başlattığını ilan ettiği Türkiye'deki 'Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma' projesi kapsamında, Türkiye'deki bin 273 kayıtlı doğal SİT alanının yeniden belirlenmesi projesi kapsamında yapılan çalışmalarda aslında bu sayının 2 bin 134 tane olduğu ve bu SİT bölgelerine ilişkin olarak da 49 bin 110 muhatabının olduğu daha önce açıklanmıştı. Bu projenin Muğla il sınırları içerisindeki SİT alanlarına yönelik olarak da 'Muğla Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma' projesinin yürütülmekte olduğu aynı açıklama içerisinde yer...