04 / 10 / 2024

Muğlada toki konutları

Muğlada toki konutları

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Menteşe ilçesinde yapılacak 2. etap TOKİ evlerinin her türlü çalışmasının tamamlandığını ve artık ihale sürecine geçildiğini bildirdi.

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları başvuruları başladı!

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları'ndaki 155 adet konutun başvuru dönemi bugün başladı. Başvurular, T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubelerden yapılabiliyor..

Muş TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Muş Kale Mahallesi TOKİ projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projenin kura çekilişi 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak.

Muş'ta TOKİ Konutları için kura çekim hazırlığı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muş’ta hayata geçirilen 715 konutun hak sahipleri arasında kura çekim işlemi yapıldı. 

Muş TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muş projesi için çalışmalara başladı. Projede yer alan konutların 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Muş TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Muş’un Kepenek Mahallesi’nde hayata geçireceği 381 konutun ihalesi yapıldı.

Muğla'da TOKİ Konutları için kura çekildi!

MUĞLA'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 1106 konuttan 948'inin sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Muğla Milas Konutları için yer aranıyor!

Muğla Milas'ta yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ten açıklama geldi. Öztürk, toplu konutlar için yer arandığını söyledi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Muğlada toki konutları Haberi

Muğlada toki konutları

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Menteşe ilçesinde yapılacak 2. etap TOKİ evlerinin her türlü çalışmasının tamamlandığını ve artık ihale sürecine geçildiğini bildirdi.


Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Özden, Menteşe ilçesine yapılacak 2. etap TOKİ evlerinin 750 konuttan oluşacağını söyledi.


2. etap evler için uzun bir zamandan bu yana mücadele verdiklerini kaydeden Özden, "Süreç uzayınca 2. etap evlerinin yapılıp yapılmayacağı konusunda tartışmalar yaşandı. Ancak bugün geldiğimiz noktada ilçemize yapılacak 2. etap evlerin her türlü çalışması tamamlandı, artık ihale sürecine geçildi" dedi.


Sürenin uzama nedeninin konut yapılacak alanın önceden hazine arazisi iken Orman Bölge Müdürlüğüne devredilmesi olduğuna işaret eden Özden, şunları söyledi: "Burada makilik bir alan var. 3 kez bu bölgenin TOKİ'ye verilmesi için müracaatta bulunduk. Ancak üçünde de bakanlık tarafından bu müracaatlarımız...