02 / 05 / 2024

muğlanın yeni valisi Amir Çiçek kimdir

muğlanın yeni valisi Amir Çiçek kimdir

Merkez Valisi olarak görev alan Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir? İşte Muğla'nın yeni Valisi..

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 kura tarihleri belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir kuraları ne zaman çekilecek?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 kura tarihleri belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

Tesla'nın yeni rakibi Denza N7: Fiyatlarıyla dikkat çekiyor! İşte detaylar...

Tesla’nın yeni rakibi olarak tanıtılan Denza N7, 41 dolardan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Aracın teknolojik uyumlu sistemi ise görenleri hayran bırakıyor. Özellikle de gençlere hitap eden bu otomobil modeli, şimdiden ilgi çekmeye başladı. İşte Tesla’nın yeni rakibi Denza N7 hakkındaki detaylar…

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Muğla Marmaris'te inşası tamamlanan ve "Yazlık Saray" olarak bilinen sarayın yeni fotoğrafları paylaşıldı. 

Muğla'nın imar sorunu çözülüyor mu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Av. Sevin Çağlayan, Muğla'nın ilçelerinde senelerdir kronik hale gelmiş olan problemlerin ilk sırasında yer alan imar sorununun 2012 yılında çıkartılan 6360 sayılı kanun ile çözülebileceğine vurgu yaptı. 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Tottenham'ın yeni stadı 3 Nisan'da açılacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Tottenham'ın yeni stadının 3 Nisan'da açılacağı duyuruldu. Yeni stadın yapımı için 1 milyar pound harcandı.

Muğla'nın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Çalışmalarına son sürat devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi yatırım ve hizmetleri ile kısa zamanda Muğla’nın çehresini değiştirdi.

Gayrimenkulde yapılan 7 yeni düzenleme!

Hükümet gayrimenkul sektörünün desteklenmesi ve dolar sorununun çözülmesi adına birçok yeni düzenlemeye imza attı. İşte gayrimenkulde yapılan 7 yeni düzenleme..

Muş Havalimanı'nın ismi belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan Muş Havalimanı'nın yeni ismini kamuoyuyla paylaştı.

muğlanın yeni valisi Amir Çiçek kimdir Haberi

muğlanın yeni valisi Amir Çiçek kimdir

Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir?

Merkez Valisi olarak görev alan Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki, Muğla'nın Yeni Valisi Amir Çiçek kimdir? 


Amir Çiçek, 10 Ağustos 1958, Reşadiye, Tokat doğumlu.  Ankara  Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1981 yılında mezun oldu. 


Eşme, Kurucaşile, Çamardı, Ovacık, Ergani, Kelkit, Dinar ve Haymana İlçelerinde kaymakamlık, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı ve MERNİS Projesi'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, APK Kurul Başkanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı yapmıştır. 


28 Eylül 2006-28 Mayıs 2010 tarihleri arasında Yozgat Valiliği yapmıştır. 28 Mayıs 2010 tarihindeki kararla Iğdır Valiliğine atandı.


3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile merkeze alındı. 


Çiçek, yabancı dil olarak İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk...