02 / 05 / 2024

muhammed avcı kim

muhammed avcı kim

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 1milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Han ve  Yusuf Muhammed Avcı tarafından kuruldu.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Ayder'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yaptığı açıklamada, "Ayder'in dönüşümünü, o coğrafyanın doğasına ve mimarisine uygun şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Rize'de kentsel dönüşüm rezerv alanları belirlendi!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Muhammed Avcı: Rize'de kentsel dönüşüm başlamalı!

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm!

Gerçek' te yazan Muhammed Karabağ Avcılar'daki kentsel dönüşümü değerlendire rek, bugünkü Nüans isimli köşesinde kentsel dönüşüm hakkındaki düşüncelerini yazdı. Karabağ, kentsel dönüşüm kavramından da bahsetti...

Kim Kardashian sevgilisi Kanye West'le ev arıyor!

Kim Kardashian sevgilisi Kanye West ile yeni bir ev arıyor. Kardashian bu yüzden Los Angeles'taki evini de sattı...

Avcılarpark Evleri'nde 2+1 daireler 350 bin TL!

Gül Proje ve Toya Yapı tarafından hayata geçen Avcılarpark Evleri yüzde 1 peşinatla 350 bin TL’den başlıyor

Avcılar'da Usaş Sitesi'nde 110 bin TL'ye icradan satılık daire!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Müdürlüğü, Avcılar ilçesi Avcılar mahallesinde bulunan Usaş Sitesi'ndeki daireyi 110 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Ağustos 2012 Salı günü 14:20-14:30 saatleri arasında yapılacak

muhammed avcı kim Haberi

muhammed avcı kim

Bakanlar Kurulu kararıyla 1987 yılında turizm merkezi ilan edilen Ayder Yaylası, 1994'de milli park, 1998'de doğal sit alanı olarak ilan edlip korumaya alınmıştı. Bölgenin imar planları hazırlanmayınca, yapılaşma artarak doğal güzellik bozuldu. Çamlıhemşin'deki Ayder Yaylası'na kentsel dönüşüm uygulanarak, görüntü kirliliğinin düzeltilmesi hedefleniyor. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum salıncakların kaldırlması için talimat vermişti. Ayrıca, geçtiğimiz hafta bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "O acayip şeyleri temizleyeceğiz” diyerek tepki göstermişti. Rize valiliğince, salıncak sahiplerine salıncakların kaldırılması uyarı gönderildi. Gönderilen uyarıda yaylanın orta alanının kamulaştırılması için de çalışma başlatıldığı ifade edildi. 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder’de bir dönüşüm başlatıldığını belirterek, “Rize'nin önemli bir değerini, markasını korumaya çalışıyoruz. Ayder'de bir dönüşüm başlatıyoruz. Otopark ihalesi ve...