12 / 05 / 2024

Muhammet Ali Acar marmaris

Muhammet Ali Acar marmaris

Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar kimdir? Muhammet Ali Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Ali Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Ali Acar...

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Gök tarafından kuruldu.

Paradoks İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradoks İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Topcu tarafından kuruldu.

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Huri Şahin ve Muhammet Ali Birlikci ortaklığında kuruldu.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Huzur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Muhammet Ali Topcu tarafından kuruldu.

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Muhammet Ali Mert tarafından kuruldu.

Dovakin İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dovakin İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Muhammet Ali Sağkaya tarafından kuruldu.

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Albayraklar Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Albayrak ve Nevzat Albayrak ortaklığında kuruldu.

Aky Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Kaya tarafından kuruldu.

Fsl Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsl Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Üzülmezer ve Saadet Üzülmezer ortaklığında kuruldu.

Muhammet Ali Acar marmaris Haberi

Muhammet Ali Acar marmaris

Muhammet Ali Acar kimdir?

Muhammet Ali Acar, 1955 Marmaris doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Marmaris’te tamamladı. Muğla Ticaret Lisesi öğrencisi olduğu yıllarda otel, pansiyon ve kamping işletmeciliğine de başladı. 


Marmaris’in ilk turizm işletmecilerinden birisi olarak sektördeki yerini aldı. Buna ve geleceğine bağlı olarak yüksek öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde tamamladı ve Marmaris’e döndü. 


Ailesine ait otel, pansiyon, kafeterya işletmelerinde iş yaşamına devam etti. Çeşitli dönemlerde Marmaris Ticaret Odası ve Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (Getob) yönetimlerinde görev aldı. Siyasi yaşamını devam ettirdiği Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsilen Marmaris Belediye Meclisi’nde 5 yıl görev yaptı. 


2004 yerel seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisinden Marmaris Belediye Başkanı seçildi. 1980 yılında Sevgi Acar’la evlendi. Yüksek öğrenimlerini tamamlamış bir kızı ve bir oğlu...