27 / 04 / 2024

Muhammet Balta Edirne kentsel dönüşüm açıklaması

Muhammet Balta Edirne kentsel dönüşüm açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çevre ve Şehircilik'te 2023'e Doğru değerlendirme toplantısında Edirne'deki sektör temsilcileri buluştu. Balta, "İlbank geçmişte belediyelerin patronuydu, şimdi belediyeler İlbank'ın patronu" dedi.

Trabzon Vakfıkebir'e otel projesi geliyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu olduğu halde projelerini basına tanıttı.

Muhammet Balta: Dönüşümde şeffaf olacağız!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta: "Kentsel dönüşümle ilgili planları ve maketleri ortaya koyacağız. Vatandaşımız nasıl bir Vakfıkebir oluşacak? Neye sahip olacaklar? Neden vazgeçecekler? Bunları görecek ve bilecekler." dedi.

Muhammet Balta: Vakfıkebir'in çehresi değişecek!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, DSİ Bölge Müdürü Berber'i makamında ziyaret etti. Balta; " Folderesi'nin ıslah edilmesi için 40 milyon TL'lik bir proje hazırladık.Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Vakfıkebir'in çehresi değişecek" dedi

TOKİ Vakfıkebir'de çalışmalara başladı!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ilçede TOKİ tarafından ikinci etap 184 konutun daha yapımına başlanılacağı arazideki çalışmalar hakkında yapımcı firma mühendisinden bilgi aldılar.

Trabzon Akyazı Stadı Haziran 2016'da açılacak!

2013 yılında yapımına başlanan ve 2 yıl içerisinde tamamlanacağı sözü verilen Trabzonspor’un Akyazı’daki stadı ile ilgili yeni açılış tarihini AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Haziran 2016 olarak açıkladı.

Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti. Balta görevinden 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini bildirdi...

Trabzon Tursan Otel ihaleye çıkıyor!

TRABZON'UN Vakfıkebir ilçesinde 10 yıldır atıl durumda bulunan TURSAN Otel, belediye tarafından 6 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarılıyor. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta açıklama yaptı.

Trabzon kentsel dönüşümünde imzalar atıldı!

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğiu ile TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın karşılıklı imzaladıkları protokol törenine, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile TOKİ Daire Başkanı Gürol Konyalı da katıldı

Muhammet Balta'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentsel dönüşümün, şehirleri modern ve yaşanabilir hale getirmek için temel şart olduğunu belirtti..

Mersin'de kentsel dönüşümde 2015 yılı milat olacak!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MTSO) inşaat sektörünün temsilcileriyle buluştu...

Muhammet Balta inşaat sektörü ile buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta nşaat sektörü ile buluştu. Balta, "Kentsel dönüşümün halka iyi anlatılması ve halkın razı olacağı pilot bölge seçilip uygulama yapılması gerekiyor" dedi.

Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi'ni açtı. Koza Sokak'ta gerçekleşen açılışa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile çok sayıda kon

Aziz Kocaoğlu çöp tesisi için destek istedi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın(EBSO) Çevre Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül törenine Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta da katıldı.

Muhammet Balta Edirne kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Muhammet Balta Edirne kentsel dönüşüm açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta “Çevre ve Şehircilik'te 2023'e Doğru” başlığı altında Edirne'deki bölgesel sektör temsilcileri değerlendirme toplantısında biraraya geldi. Toplantıda konuşan Bakan Yardımcısı Balta;  bakanlığın kentsel dönüşüm projelerine büyük önem verdiğini belirterek bu çalışmaların siyasi bir proje olmadığını belirtti. 


Bakan Yardımcısı Balta dün Lalezar Restoran'da kentteki bölgesel sektör temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Balta buradaki konuşmasında, Ak Parti'nin yerel yönetimlere çok önem verdiğini ve kalkınmanın yerelden başlayacağı anlayışını taşıdıklarını söyledi.


Bakan Yardımcısı Balta, 2002 yılından bu yana yerel yönetimleri için reform tarzında kanunlar yapıldığını işaret ederek AK Parti iktidarı döneminde siyasi parti ayrımı nedeniyle bazı belediyelere ödenek gönderilmesi durumu oluştuğunu belirtti. Balta, şöyle konuştu;


"İlbank 2002 öncesinde iktidar partisi belediyelerinin bankasıydı. AK Parti iktidarı sonrası siyasi ayrım gözetmeden tüm...