26 / 07 / 2024

Muhammet Bulut

Muhammet Bulut

HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Bulut Bağcı: Hedef 50 milyon turist!

GENÇ Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış gösterdi.

Muhammet Balta'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentsel dönüşümün, şehirleri modern ve yaşanabilir hale getirmek için temel şart olduğunu belirtti..

Muhammet Balta inşaat sektörü ile buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta nşaat sektörü ile buluştu. Balta, "Kentsel dönüşümün halka iyi anlatılması ve halkın razı olacağı pilot bölge seçilip uygulama yapılması gerekiyor" dedi.

Türkiye'nin ilk Bulut AVM'si kuruluyor!

Markafoni ile yazılım devi Microsoft, Türkiye'nin ilk 'Bulut AVM'sini kuracak. Konuya ilişkin iş birliği, Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar, Naspers Grubu E-ticaret COO'su Lawrence Illg, Microsoft Türkiye CEO'su Tamer özmen ve Kurumsal Hizmetler Genel M

Fatih Bulut: Marmara Depremi sadece İstanbul'u etkilemez!

İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Araştırma Merkezi (AFAM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Bulut, Marmara Bölgesi depremi için yalnızca İstanbul’u ele almanın yanlış olacağını belirtti.

Turhan Bulut kimdir?

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut kimdir? Turhan Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Bulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Bulut..

Muhammet Balta: Kentsel dönüşüm siyasi proje değil!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çevre ve Şehircilik'te 2023'e Doğru değerlendirme toplantısında Edirne'deki sektör temsilcileri buluştu. Balta, "İlbank geçmişte belediyelerin patronuydu, şimdi belediyeler İlbank'ın patronu" dedi.

Muhammet Tokat kimdir?

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kimdir? Muhammet Tokat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Tokat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Tokat...

Muhammet Ali Acar kimdir?

Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar kimdir? Muhammet Ali Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Ali Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Ali Acar...

Muhammet Şaşmaz kimdir?

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz kimdir? Muhammet Şaşmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Şaşmaz ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Şaşmaz..

Muhammet Akyol kimdir?

Manisa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol kimdir? Muhammet Akyol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Akyol, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Akyol...

Fatih Bulut: Marmara Bölgesi'nde büyük depremler görülebilir!

12 Kasım 1999'da yaşanan Düzce depreminin 15. yıldönümü nedeniyle açıklama yapan İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Araştırma Merkezi (AFAM) Müdürü Yrd.Doç. Dr. Fatih Bulut, "Marmara Bölgesi'nde büyük depremler görülebilir" dedi

Muhammet Bulut Haberi

Muhammet Bulut

HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu. 


HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar,birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika,atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri,mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark,tuvalet, vb. inşaatı) Mevcut konut amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi (büyük çaplı revizyon) Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb.işler) (madencilik...