17 / 05 / 2024

Muhammet Çolak

Muhammet Çolak

3K Çolakoğlu İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Lütnebi Çolak, Mustafa Çolak, Muhammet Çolak tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Lenux Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lenux Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Altuğ Çolak tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Nihat Çolak'tan Tekirdağ depremi açıklaması!

İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Nihat Çolak, olası büyük bir depremde Tekirdağ'da 100 kilometrelik bir alanda ciddi şekilde etkilenme olabileceğini vurguladı. 

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Çolak tarafından kuruldu.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Muhammet Çolak Haberi

Muhammet Çolak

3K Çolakoğlu İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Lütnebi Çolak, Mustafa Çolak, Muhammet Çolak tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


3K Çolakoğlu İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Yurt içinde resmi ve özel her nevi ihalelere katılarak taahhüt edilen inşaatları yapmak, 2. Yurt dışında uluslararası ikili anlaşmalar çerçevesinde her nevi ihalelere katılarak taahhüt edilen inşaatları yapmak, 3. Yurt içinde ve yurt dışında yapılacak her nevi inşaatın mimari, statik, mekanik, elektrik tesisatı işlerine ait proje yapmak müşavirlik ve kontrollük hizmetlerini yürütmek ihale hazırlamak fiyat analizi yapmak ve maliyet çıkarmak her türlü taahhüt işlerine ihale ve keşif dosyalarını hazırlamak tanzim etmek, her türlü sorumlu mühendis ve kontrol mühendislik araştırma laboratuar hizmetleri  ve mimarlık hizmetlerini yapmak,...