05 / 05 / 2024

Muhammet Ortaç

Muhammet Ortaç

Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de, Habip Ortaç, Yunus Ortaç, Muhammet Ortaç ortaklığında kuruldu.

Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de, Habip Ortaç, Yunus Ortaç, Muhammet Ortaç ortaklığında kuruldu.

Iğdır'da uygulama alanı ilan edilen Orta Alican bağımsız köy oldu!

Iğdır Karakoyunlu İlçesi, Taşburun Bucağı, Aşağı Alican Köyüne bağlı Orta Alican bağlısının ana köyden ayrılarak Orta Alican adıyla bağımsız köy olması kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Muhammet Ecel kimdir?

Muhammet Ecel, 23 Ekim 2014 tarihinde 29154 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne atandı. Peki, Muhammet Ecel kimdir? İşte Muhammet Ecel..

Orta ve Doğu Karadeniz'e çok kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Orta ve Doğu Karadeniz'de bazı iller için çok kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Vatandaşlar ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırıma karşı uyarıldı.

Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla hizmet veren Evgör Mobilya fonksiyonel ürün koleksiyonuna yeni bir tasarım daha ekledi. Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz.

17. Orta ve Doğu Avrupa Rafineri ve Petrokimya Konferansı yarın başlıyor!

Rafineri ve petrokimya sektörü ile enerji güvenliği konularının ele alınacağı "17. Orta ve Doğu Avrupa Rafineri ve Petrokimya Konferansı", 14-16 Ekim arasında İzmir Hilton Otel'de gerçekleştirilecek

Orta Vadeli Program'da rant vergisi resmileşiyor!

Yatırımların üretken alanlara yönlendirilmesi ile özel tüketimin ve cari açığın frenlenmesine yönelik olarak hükümet cephesinde bir süredir dile getirilen gayrimenkul değer artışının vergilendirilmesi, Orta Vadeli Program’da yer aldı.

Orta vadeli mali plan 2015-2017!

2015-2017 yıllarına ait Orta vadeli mali plan, Yüksek Planlama Kurulu tarafından 11 Ekim 2014 tarihinde 29142 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kabul edilen orta vadeli plan..

Demir İnşaat, Suudi ortağıyla kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verecek!

Bu yılın sonuna kadar İzmir ve Gaziosmanpaşa’daki projelerine başlamayı hedefleyen Demir İnşaat’ın üzerinde çalıştığı yeni projeler kentsel dönüşüm ağırlıklı. Demir İnşaat, Suudi ortağıyla kentsel dönüşüme odaklanacak...

Uğur Dumankaya: Orta vadeli program büyümeye katkı sağlayacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada orta vadeli programın Türkiye’nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti. İşte Dumankaya'nın o açıklaması...

Emlakkulisi İdari İşler çalışanı Muhammet Güneyin ikinci kez baba oldu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un İdari İşler çalışanlarından Muhammet Güneyin ikinci kez baba oldu. Nihal Güneyin ve Muhammet Güneyin yeni bebeklerine Ömer Asaf ismini verdi.

Çinli Xingtai Wanhai Investment Türk ortağıyla elektrikli bisiklet üretecek!

Çinli Xingtai Wanhai Investment, Türk ortağı ile birlikte Antalya’da güneş enerjisi paneli, hızlı makarna, 2 ve 3 tekerlekli elektrikli bisiklet, dört tekerli golf arabası ve elektrikli binek otomobil üretecek.

Edirne'de Orta Çağ'dan kalma şehir gün yüzüne çıkarılıyor!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesindeki Sinanköy'de yürütülen arkeolojik kazılarda, Orta Çağ'dan kalma bir şehir gün yüzüne çıkarılıyor. Trakya Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Engin Beksaç, kazı çalışmalarının devam ettiğini söyledi...

Muhammet Ortaç Haberi

Muhammet Ortaç

Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Habip Ortaç, Yunus Ortaç, Muhammet Ortaç ortaklığında kuruldu.


Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT ALANINDA  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...