03 / 05 / 2024

Muhanver Gözüm değerlendirmesi

Muhanver Gözüm değerlendirmesi

Muhanver Gözüm “Birikimini altında değerlendirenler fiyatların üst sınıra yükselmesiyle ‘fırsat bu fırsat’ diyerek bozdurmaya başladı. Değerlendirmek için de özellikle Ankara’da gayrimenkul ve konuta yatırım öne çıkıyor” dedi.

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

7 milyon kiracının gözü Ekim'de açıklanacak pakette!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe gözlerin Ekim'de açıklanacak olan ve ilk konutunu alacak olanlara uzun vadede düşük faizli ev fırsatı sunacak olan pakete yöneldiğini söyledi. 

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün! Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün... Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın...

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

5 bin TL’ye kadar varan aidat sorununa kökten çözüm geliyor! TBMM’de kabul edildi!

Yedinci yargı paketi mecliste kabul edildi. Bundan sonra ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmazlıklara ara bulucu bakacak. Aynı zamanda, 5 bin TL’ye kadar varan aidat sorununun çözümü de ara bulucunun önüne gelecek.

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Evde bakım parası ödemeleri için müjde geldi! Paralar hesaplara tek tek yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan evde bakım parası yatan şehirlerin listesi açıklanmaya başladı. Paralar hesaplara tek tek yatıyor! Hemen siz de bir göz atın...

Evde bakım parası ödemeleri için son dakika müjdesi! Paralar tek tek ödeniyor! Hemen siz de bir göz atın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada evde bakım parası ile ilgili son dakika müjdesi verdi. Paralar tek tek ödeniyor! Hemen siz de bir göz atın...

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri intibak adımı bekliyor! Eğer intibak çıkarsa emekli maaşları 1.200 Türk Lirası'na varan miktarda yükselebilecek. Hemen siz de bu son dakika haberine bir göz atın...

Muhanver Gözüm değerlendirmesi Haberi

Muhanver Gözüm değerlendirmesi

Geçtiğimiz yılın son aylarında 89 lira seviyesindeki altının gram fiyatının yeni yılın ilk günlerinde 98 liraya kadar yükselmesini fırsat bilenler, altınlarını bozdurarak yatırım rotasını “güvenli liman” konuta çevirmeye başladı.


Yatırım denilince akıllara ilk gelen araçlardan altın, geçtiğimiz dönem sert düşüşler sonrası yatırımcısının gözünü korkuttu. Öyle ki 1,5 yıl önce 77 liraya kadar düşen, daha sonra uzun süreler 80-85 lira bandında seyreden altının gram fiyatı geçen yıl Mart ortalarındaki 98 lira seviyesine gelince sarraflar altınlarını bozdurmak isteyenlerin akınına uğradı.


Yatırımını nakte çevirenlerin ise uzun vadede diğer yatırım araçlarına göre daha çok tercih edilen gayrimenkule yöneldikleri gözlemleniyor.


Özellikle Ankara’da yatırımların konuta döndüğünü vurgulayan MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, markalı ve konut projelerinin birikimini değerlendirmek isteyenlerin başlıca tercihi olmaya başladığını kaydetti.


Başkent’in en nezih bölgelerinden Çayyolu’nun...