02 / 05 / 2024

Muharrem Erkek icra açıklaması

Muharrem Erkek icra açıklaması

CHP Hukuk Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek 2012'de 21 milyon olan icra dosyası sayısının geçen yıl 31 milyona ulaştığını söyledi.

Muharrem Erkek'ten Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi hakkında açıklama yaptı.

7 yılda 10 milyon yeni icra dosyası!

CHP Hukuk Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek 2012'de 21 milyon olan icra dosyası sayısının geçen yıl 31 milyona ulaştığını söyledi.

Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı?

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a soru önergesi hazırladı. Önergede, ''Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı, kaçının gayrimenkulüne el konuldu'' gibi sorular yer aldı.

Büyükada'da icra oyunu!

Büyükada’da Ahmet Y., 78 yaşındaki Yordan Ptolemeos Vizantiyadis’e 300 bin liralık icra kumpası kurarak iki dairesine el koydu.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Caner Erkin icra takibini durdurdu!

Futbolcu Caner Erkin'in oğlunun giderlerini ödemediğini ileri süren Asena Atalay dava açıp, 450 bin liralık icra takibi başlattı. Caner Erkin'in avukatı Emrah Pamuk ise icra takibinin karara aykırı düzenlenmiş olduğu gerekçesiyle ödeme emrinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Muharrem Erkek icra açıklaması Haberi

Muharrem Erkek icra açıklaması

İcra ve iflas işlemlerinin yeniden başlamasında sonra adliyelerde büyük yığılmalar yaşanırken CHP Hukuk Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek bu durumun istatistiklere yeterince yansımadığını belirtti.

Birgün'de yer alan habere göre, icra ve iflas müdürlüklerindeki dosya sayılarına yönelik bir çalışma gerçekleştiren Erkek, 2012 yılında 21 milyon 6 bin 774 icra ve iflas dosyasının bulunduğunu, 2019 yılında ise bu sayının 31 milyon 485 bin 90'a yükseldiğini söyledi.

Bir önceki seneden 2019 yılına devreden dosyaların sayısında 2012 yılına oranla yüzde 54.7, yıl içinde açılan dosyaların oranında ise yüzde 40.3'lük bir artış olduğunu dile getiren Erkek, "Bunlar içerisinde ilâmlı takip dosyaları 2012'de 1 milyon 384 bin 763 iken 2019 yılında 2 milyon 495 bin 286'ya yükselmiştir. Aynı dönemde ilâmsız takip dosyaları ise 17...