15 / 05 / 2024

Muhiddin Bilik

Muhiddin Bilik

Şenkar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bahattin Bilik, Muhiddin Bilik, Umut Bilik, Fırat Bilik tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Usapım Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usapım Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhiddin Partal tarafından kuruldu.

Türkşeker Genel Müdürü Şahin'den piyasaları rahatlatan açıklama: Şeker arzında sıkıntı yok!

Muhiddin Şahin, "Kıtlık olacak kaygısı içerisine girmeye gerek yok. Şeker üretiminin bu yıl çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz.". İşte haberin devamı….

Türkiye'de altın alarmı! Tonlarca altın için tarih verildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ağrı Diyadin Mollakara Altın Tesisi Temel Atma Töreni'nde konuştu. Muhiddin Gülal, Ağrı tesisin ilk altın dökümünü 2022 yılının sonunda yapılacağını açıkladı.

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Fi Yapı mağdurlarına müjde!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, bu hafta Kanaat Önderleri’nde Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar’ın sorularını yanıtladı. TMSF’nin “şirketlere el koyması” kavramının çok uygun bir ifade olmadığından bahseden Gülal, “El koyma kavramı olumsuz algı yaratıyor” diye konuştu.

TMSF'den Fi Yapı açıklaması!

Fi Yapı mağdurlarına yönelik açıklama yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, firmanın İzmir Dikili'deki adasını satılabileceğini dile getirdi. 

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Muhiddin Gülal: 6 okulumuzu, 2021-2022 eğitim yılı başında teslim edeceğiz!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, İstanbul'un 5 ilçesinde yapılacak 6 okulun temel atma töreninde konuştu.

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Türksoy ve Muhiddin Silo  tarafından kuruldu.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Muhiddin Bilik Haberi

Muhiddin Bilik

Şenkar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bahattin Bilik, Muhiddin Bilik, Umut Bilik, Fırat Bilik tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Şenkar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...