08 / 05 / 2024

Muhit 2 ne zaman satışta

Muhit 2 ne zaman satışta

Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan Muhit 2 projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Reysaş GYO'nun arsası üzerinde yükselecek projede satışlar Eylül ayında başlayacak.

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Muhit 2 satış ofisi!

Muhit 2 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı  tarafından hayata geçirilen Muhit 2 projesi 1975 Parsel üzerinde yükselecek.

Sancaktepe Muhit 2 projesi!

Sancaktepe Muhit 2 projesi hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek projede satışlar Eylül'de başlayacak.

Sur Yapı Muhit 2 projesi Eylül'de satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan Muhit 2 projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Reysaş GYO'nun arsası üzerinde yükselecek projede satışlar Eylül ayında başlayacak.

Cebeci Aura 2 ne zaman teslim?

4 bloktan meydana gelen Cebeci Aura 2 projesi 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Cebeci Aura 2 ne zaman teslim edilecek?

Emlak vergisi 2. taksiti ne zaman başlayacak?

Emlak vergisi, tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Ödemelerin belediyeye yapıldığı emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi 2. taksiti ne zaman başlayacak?

Başakşehir Evleri 2. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Dairelerin büyüklükleri 117,46 metrekareden başlangıç gösteren Başakşehir Evleri 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 3 bin TL talep edilmişti. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Emlak vergisi 2. taksit ne kadar?

Emlak vergisi, taşınmaz malın değeri ile türüne göre tespit edilen emlak vergisi oranının hesaplanması ile bulunuyor. Peki, emlak vergisi 1. taksit ne kadar? Emlak vergisi 2. taksit ne kadar?

Emlak vergisi 2. taksit ne zaman ödenecek 2015?

Gayrimenkuller için ödenmesi zorunlu olan emlak vergisi her sene iki eşit taksit halinde veriliyor. İlk taksit ödemeleri Haziran ayında sona eren emlak vergisinin 2. taksiti ne zaman ödenecek 2015?

Başakşehir Evleri 2. Etap kura satışları ne zaman?

Başakşehir Evleri 2. Etap'ta başvurular T. Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor. Projede başvuru bedeli olarak 3 bin TL ödeniyor. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kura satışları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap'ta 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 59 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta satış işlemleri T.C Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülüyor. Projede toplam 47 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede toplam 250 adet daire satışa sunuluyor. Projede başvurular en geç 28 Eylül 2015 günü yapılacak. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Muhit 2 ne zaman satışta Haberi

Muhit 2 ne zaman satışta

Muhit 2 projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilecek. Reysaş GYO'nun kendi arsasında yükselecek Muhit 2 projesi 1975 Parsel üzerinde yer alacak.

Satışların Eylül 2018'de başlayacağı Muhit 2 projesinde daire sayısı, arsa alanı, fiyat gibi detaylar henüz netleşmedi. Proje hakkında detaylar netleştikten sonra Emlakkulisi.com'da olacak.


Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından 27/04/2018 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamamızın SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23. Maddesinin 7.Fıkrası gereğince yapılan güncelleme açıklamasıdır;

Şirketimiz ile Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'ne istinaden; İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam etmektedir.

Sancaktepe 1975 Parsel üzerindeki projenin de 2018 yılınının Eylül ayında satışa çıkması planlanmaktadır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Muhit Sancaktepe projesi hakkında:


Muhit...