01 / 05 / 2024

muhittin selvitoplu

muhittin selvitoplu

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın gündeminde yer alan ve çözüm bekleyen konulara dikkat çekti. Selvitopu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edilen 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz" dedi.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

TOKİ Çorlu Muhittin kura sonuçları isim isim tam liste 24 Haziran!

TOKİ Çorlu Muhittin kura sonuçları isim isim tam liste 24 Haziran haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorlu Muhittin kura sonuçları isim isim tam liste 24 Haziran ve Muhittin kura sonucu listesi 2020...

TOKİ Çorlu Muhittin kura çekimi bugün!

TOKİ Çorlu Muhittin 2020 projesinde yer alan 300 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Muhittin Böcek: Ranta dönük projemiz olmayacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Azim ve kararlılıkla halkımıza söz verdiğimiz projeleri yapacağız. Halka dönük projeleri hayata geçireceğiz. Ranta dönük projelerimiz olmayacak” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Çorlu Muhittin ve Nusratiye kura sonuçları 24 Temmuz 2019!

Çorlu Muhittin ve Nusratiye kura sonuçları 24 Temmuz 2019 haberimizde yer alıyor. Projeler 50 bin sosyal konut kapsamında inşa edilecek.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. Nusratiye TOKİ projesinde toplam 500 adet daire yer veriliyor.

Tekirdağ Muhittin TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Tekirdağ Muhittin TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor.  Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

muhittin selvitoplu Haberi

muhittin selvitoplu

KARABAĞLAR Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Şehitler Mahallesi'nde vatandaşlarla imar planı revizyon çalışmaları konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.


Başkan Selvitopu,  toplantıda yaptığı değerlendirmede, sadece Şehitler Mahallesi'nin değil, tüm Karabağlar'ın imar plan çalışmalarının devam ettiğini söyledi Selvitopu ayrıca, imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında Karabağlar halkının modern kent ortamına kavuşacağını söyledi. 


Selvitopu, "Tüm bu çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız modern bir kent ortamına kavuşacak. Amacımız daha yaşanabilir modern bir kent yaratmak. Sadece Şehitler Mahallesi'nin değil, tüm Karabağlar'ın imar plan çalışmaları devam ediyor" dedi.


Toplantıda Etüt Proje Müdürü Zeki Yıldırım da imar planlarıyla ilgili genel değerlendirmelerde bulunurken Şehitler Mahallesi Muhtarı Aday Bozyiğit ise mahallelerinde daha önce bu doğrultudaki bilgilendirme toplantılarının yapıldığını hatırlatarak, bundan sonra da yapılması dileğinde bulundu ve toplantıya katılan başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu...