07 / 05 / 2024

Muhsin Albayrak özgeçmiş

Muhsin Albayrak özgeçmiş

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Konut kredisi faizleri yüzde 0.63’e düşecek mi?

Kredi faizlerinde indirim devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘Kahramanmaraş İş Dünyası Buluşması’nda kredi faiz oranlarına ilişkin, kamu bankaları ile görüştüklerini ve faizleri daha da düşüreceklerini dile getirmişti. Peki  Konut kredisi faizleri yüzde 0.63’e düşecek mi?

Faizler düşecek mi? Bakan Albayrak açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Allah'ın izniyle 2020'ye girerken tek haneli faizleri kamu bankalarımız piyasalarımıza başlatıyor. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Berat Albayrak: Faizlerde düşüş devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Faizler daha düşecek mi, daha yeni başladı. İyi, çok iyi ama yeterli değil" dedi...

Faizler inecek mi? Bakan Albayrak açıkladı!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, bankaların faiz indirimlerinin devam etmesini bekleyip beklemediklerinin sorulması üzerine Albayrak, "İşin tabiatı gereği zaten bu noktaya gelmek zorunda." dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Kadir Albayrak Çorlu’da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi!

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Çorlu Doğu Şefliğini ziyaret ederek personelin geçmiş bayramlarını kutlayan Başkan Albayrak, 2016 yılı çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Muhsin Albayrak özgeçmiş Haberi

Muhsin Albayrak özgeçmiş

Muhsin Albayrak kimdir?

Muhsin Albayrak, 1999 yılında İstanbul‘'da İnşaat ve Otomotiv sektöründe hizmet vermeye başlayan AB GRUP İNŞAAT'ın Yönetim Kurulu Başkanıdır. Muhsin Albayrak, aslen Bitlisli.


Son günlerde, sahip olduğu Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak'ın mesajı şu şekilde;


Muhsin Albayrak'ın mesajı:

"AB YASAM EVLERİ projesini yaptığımız, Yenibosna –Radar arazimizi de 2007'de almamıza ragmen elimizdeki projelerin yoğunluğundan dolayı 2013 yılında başlamış bulunmaktayız. Biz şirket olarak; dürüstlüğü ilke edinmiş, müşteri memnuniyeti ve dualarını almak bizlere ciddi anlamda güç vermektedir. 


Şirketimiz kuruluşundan bugüne kadar eksiksiz bir şekilde kendini yenileyerek büyümeye devam etmektedir. Şirketimize ait “HES” (Enerji Projeleri) mevcut ve devam etmektedir. Bizleri takip edin ve güvenin; Siz Değerli Müşterilerimize layık olmaya çalışacağız."



Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella Muhsin...