06 / 05 / 2024

Muhsin Mengütürk doğuş holding

Muhsin Mengütürk doğuş holding

Doğuş Holding'de Yönetim Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Muhsin Mengütürk kimdir? Muhsin Mengütürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Prof. Dr. Muhsin Mengütürk'ün biyografisi...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Albaraka Türk varlık kiralama şirketi kurdu!

Albaraka Türk, kurduğu varlık kiralama şirketiyle kira sertifikası alanındaki hedeflerini büyütüyor.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3166'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1497'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3166'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3182'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1481'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3182'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3258'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1405'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3258'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3269'a düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1394'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3269'a düştü. 

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3395'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1268'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde  0,3395'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3411'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1252'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde  0,3411'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3439'a düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1188'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde  0,3439'a düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3475'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1188'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde  0,3475'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3517'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1146'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3517'e düştü. 

Muhsin Mengütürk doğuş holding Haberi

Muhsin Mengütürk doğuş holding

Muhsin Mengütürk kimdir?

Doğuş Holding'de Yönetim Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Muhsin Mengütürk, 1997'den 2000 yılına kadar Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı yapmış ve finans sektöründe çok sayıda üst düzey görevde bulunmuştur. 


1990 öncesi Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde ders veren Prof. Mengütürk, Robert Kolej'den Makina Mühendisliği lisans derecesiyle mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktora derecelerini yine aynı konuda Duke Üniversitesi'nde tamamlamıştır.


Doğuş Holding..

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.


Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra spor, eğlence, teknoloji ve tarım alanındaki yeni yatırımlarıyla da...