29 / 04 / 2024

Muhtar Özay Dağhan

Muhtar Özay Dağhan

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, kentsel dönüşüm rant oyununa döndüğünü öne sürerek, vatandaşları imar düzenlemesi yapılmadan ev ve arsalarını satmamaları konusunda uyardı.

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

Ev hanımı da artık maaşlı olacak! Detaylar belli oldu

Çalışmayan ev hanımları için devlet bir fırsat verdi. Artık ev hanımları da emeklilik hakkından faydalanabilecek. Yeni düzenleme ile birlikte başvuru yapan ev hanımları emekli olabilecek. İşte tüm detaylar...

Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak! Çalışmayan kadınlara 7000 TL maaş!

Devletten çalışmayan kadınlara büyük destek. Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak. İşte detaylar!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kepenek tarafından kuruldu.

Mesla Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mesla Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Dağhan tarafından kuruldu.

Bursa Belediyesi'ne Koza Han’ı koruma çağrısı!

Bursa’da UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Koza Han’ın avlusuna yapılan kesme taş döşeme inşaatı tepkiler üzerine durduruldu. Mimar Seda Özen Bilgili, sökülen taşların da Han'ın özgün taşları olmadığını belirtirken belediyeye tarihi yapının korunması çağrısı yaptı.

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dağhan Berat Karaman tarafından kuruldu.

Önder İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder İnşaat Ticaret Limited Şirketi 400.000  TL sermaye bedeli ile Tekin Dağhan tarafından kuruldu.

Acun Ilıcalı Narmanlı Han’da illüzyon müzesi kuracak!

Acun Ilıcalı, Yunanlı bir ortakla birlikte İstiklal Caddesi'nde bulunan Narmanlı Han’da bir illüzyon müzesi kurmayı planlıyor.

Muhtar Özay Dağhan Haberi

Muhtar Özay Dağhan

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde bazı kişilerin vatandaşlardan evlerini ve arsalarını satmaları yönünde talepte bulunduklarını belirtildi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, kentsel dönüşümün rant oyununa döndüğünü öne sürerek, vatandaşları imar düzenlemesi yapılmadan ev ve arsalarını satmamaları konusunda uyardı. 


İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, "Mahallemin çevresinde belediye 8- 9 kata kadar imar izni verirken burada 2.5 kata kadar izin veriliyor. Ayrıca bazı çıkar grupları, mahallemdeki vatandaşların evlerini tek tek dolaşarak evini arsasını satmasını istiyor. Bu yönde toplantılar düzenlemeye çalışıyor. İnsanların elindeki evini arsasını alıp rant sağlamaya çalışıyorlar. Bu oyuna gelmeyelim. Burada bir rant oyunu döndüğünü görüyorum. Ben mahalle insanımın kesinlikle mağdur olmasını istemiyorum. Kat mülkiyeti belli olmadan insanları kandırıp sözleşme imzalatmaya çalışıyorlar. Mahallemizde imar düzenlemesi sonuçlanmadan ve kat yüksekliği gelmeden...