12 / 05 / 2024

Muhtar Seyfullah Acar

Muhtar Seyfullah Acar

Midyat İlçesi'ne bağlı Toptepe Mahallesi'nde Muhtar Seyfullah Acar, köyde bir ilki gerçekleştirdi. Muhtar, boş bir binayı kendi çabaları ile onarıp muhtarlık bürosu açtı...

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Ağacar Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağacar Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ağacan tarafından kuruldu. 

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Al Muhtar İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muhtar İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Farıd L.S Salama tarafından kuruldu. 

Acar Vadi Evleri fiyatları!

Acar Vadi Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor. Acar Şirketler Topluluğu tarafından inşa edilen projede fiyatlar 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor...

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

Mardin'de ilk kez muhtarlık bürosu açıldı!

Midyat İlçesi'ne bağlı Toptepe Mahallesi'nde Muhtar Seyfullah Acar, köyde bir ilki gerçekleştirdi. Muhtar, boş bir binayı kendi çabaları ile onarıp muhtarlık bürosu açtı...

Giresun'daki iki muhtar evi hizmete açıldı!

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Muhtar Seyfullah Acar Haberi

Muhtar Seyfullah Acar


Midyat İlçesi'ne bağlı Toptepe Mahallesi'nde Muhtar Seyfullah Acar, muhtarlık bürosu açtı. Muhtar Acar, "Muhtarlık binasını vatandaşlarımıza hizmet etmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini gidermek için açtım. Her şeyimiz var. Bilgisayar, yazıcımız var. Vatandaşın bir dilekçesi olduğunda, bir kimlik fotokopisi çekiyorum. İlçeye gitmelerine gerek kalmadı" dedi.


Midyat'ın kırsal alınında yer alan 200 haneli ve 1700 nüfuslu Toptepe Mahallesi Muhtarı Seyfullah Acar, köyde bir ilki gerçekleştirdi. 2014'te muhtar seçildikten sonra köyde büro açarak köylülerin tüm dertleri ile ilgilenen Toptepe Mahallesi Muhtarı Seyfullah Acar, Marin'in kırsal kesimindeki bir mahallede ilk kez muhtarlık bürosu açtı. Köydeki boş bir binayı kendi çabaları ile onarıp büroya dönüştüren Muhtar Acar, köylülere yerinde hizmet verebilmek için bilgisayar, yazıcı ve fotokopi makinesi aldı, ayrıca internet bağlantısı çekti. Olası bir olumsuzluğa...