16 / 05 / 2024

mühye arsa fiyatları

mühye arsa fiyatları

Büyümesini sürdüren Başkent Ankara farklı bölgelerin gelişimine de olanak tanırken, gayrimenkul uzmanları yatırımcılara yeni gelişim noktasının sinyalini verdi..

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı!

Koronavirüs salgınında doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar arsa yatırımlarına yöneldi. Bu durum arsa fiyatlarının ikiye katlanmasına neden oldu. Peki arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Kaş’ta konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 arttı!

Beyaz yakalıların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden birisi. Kaş’ta son üç yılda konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 oranında arttı. Arsa yatırımı açısından öne çıkan bölgelerin başında Çukurbağ ve Bayındır Köyü geliyor...

Lüks caddelerdeki arsa fiyatları düştü!

Konut sektöründe yaşanan durgunluk arsa fiyatlarına da yansıdı. Konut sektöründe yatırımların azalması, arsa fiyatlarını da düşürdü.  TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, konu ile ilgili konuştu...

Sancaktepe'de arsa fiyatları yüzde 120 arttı!

Ulaşım imkanları ile dikkatleri çeken Sancaktepe‘de arsa fiyatları son 4 yılda yüzde 120 arttı. İlçede ortalama arsa metrekare fiyatı 2.040 TL...

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

OSB'lerde arsa fiyatları düşecek!

OSB'lerde arsa fiyatlarının dile getiren Maliye Bakanı Naci Ağbal, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan işletmelerin bundan sonra belediyelere emlak vergisi ödemeyeceklerini müjdeledi.

mühye arsa fiyatları Haberi

mühye arsa fiyatları

Büyümesini sürdüren Ankara, yapılan yatırımlar sayesinde dev bir şantiye konumuna geldi. Başkent halkı artık kent merkezine sıkışmaktansa daha geniş bölgelerde yaşamını sürdürmeyi tercih ederken yatırımlar da bu noktada gelişiyor. Gayrimenkul uzmanları ise büyüyen Ankara'da yatırımcılara yol göstererek yeni gelişim noktalarının sinyalini veriyor. Başkent'te gayrimenkul yatırımlarına yön veren uzmanlardan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, yatırımlar sayesinde modern yapılaşması ivme kazanan Ankara'da yatırımcıların artık yüzünü güneye çevirdiğini kaydetti.Bu noktada yatırımcıların karşısına Konya Yolu'na yakınlığı ve Kırıkkale yol istikametinin üzerinden geçişiyle lokasyon avantajı sunan Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesinin çıktığını ifade eden Akça "Başkent'te şuan İncek bölgesi oldukça revaçta. Ancak yatırımcıların yoğun talebi nedeniyle bölge arzın çok daha üstünde projelere ev sahipliği yapıyor. 


Bu durumun bölgede şişkinlik yaratabileceğine dair endişeler var. Yatırımcıların...