09 / 05 / 2024

Muhyettin Solmaz

Muhyettin Solmaz

Solmaz Emre Yapı Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhyettin Solmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran'da Esenyurt'ta kuruldu.

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

İSKİ, suya zam için tarih verdi

İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Solmaz, İstanbul’da suya zam isteyecekleri tarihi açıkladı. İşte detaylar...

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Nurullah Şİmşek ve Solmaz Abbaspour ortaklığında kuruldu.

Ogz Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yavuz Solmaz tarafından kuruldu.

Ogz Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Yavuz Solmaz tarafından kuruldu.

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Mosse Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosse Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Solmaz tarafından kuruldu.

Sva İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sva İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Özgür Solmaz tarafından kuruldu.

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Solmaz Ghaem tarafından kuruldu.

Ysn 2021 İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn 2021 İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Solmaz tarafından kuruldu.

Solmazlar Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Solmazlar Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Solmaz tarafından açıldı.

Muhyettin Solmaz Haberi

Muhyettin Solmaz

Solmaz Emre Yapı Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhyettin Solmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Solmaz Emre Yapı Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  A.Türkiye Cumhuriyeti  devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kurum ve kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan toplu konut ve konutların, fabrikaların, yerel yönetim ve kamu hizmet binalarının iç ve dış cephe ısı yalıtımı söve, cephe süsleme işleri yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, teklif almak ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak, yaptırmak ve teslim etmek. B.Her türlü konut, fabrika,...