05 / 05 / 2024

Müjdat Kuşku biyografi

Müjdat Kuşku biyografi

İnşaat Mühendisi; İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nü bitiren Müjdat Kuşku kimdir? İşte serbest müteahhit olarak çalışmalarına devam eden Müjdat Kuşku 'nun biyografisi...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canip Kuştaş tarafından kuruldu.

Türkiye konut inşalarında çelik konstrüksiyona yönelmeli! 

Büyük bir bölümü deprem kuşağında olan Türkiye için, çelik yapı sistemi kilit önem taşıyor. İşte çelik yapı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Müjdat Kuşku biyografi Haberi

Müjdat Kuşku biyografi

Müjdat Kuşku kimdir?

Müjdat Kuşku 20 Kasım 1958′de Çanakkale Çan’da doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Cemile’dir.


İnşaat Mühendisi; İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nü bitirdi. İller Bankası’nda kontrol mühendisliği yaptı. 


Serbest müteahhit olan Müjdat Kuşku çalışmalarına Çanakkale'de devam ediyor.


İngilizce bilen Müjdat Kuşku, evli ve 2 çocuk...